מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    נ
    21/09/2008

שלום, אני בחורה בת 24 שבתי לפני כחודש מטיול במזרח כשמהלכו הייתה לי תקרית לא נעימה. ערב אחד ישבתי בשירותים והרגשתי כאבי תופת כאשר הצואה לא הצליחה לעבור את פי הטבעת (מקווה שהסברתי כראוי). אחרי לילה שלם של כאבים שהצואה רוצה לצאת ולא מצליחה היא יצאה! מלווה בכאבים עזים. יומיים אחר כך עוד כאב לי אבל לא בצורה שמצריכה התייחסות. כחודשיים וחצי לאחר המקרה חשתי כאבים עזים בפי הטבעת והייתי בטוחה שמדובר בטחור (לעולם לא היו לי טחורים אבל חבר שלי סובל מזה ואני מודעת לתסמינים) מרחתי משחה ובאמת עוד באותו היום זה חלף. חשוב לציין שלעולם לא ירד לי דם. כיום יש בליטה קלה ואני חשה באי נוחות מהלך היום. האם מדובר בפיסורה?? ואם כן מתי זה מצריך ניתוח והאם ניתן לפנות ישירות לפרוקטולוג מבלי לעבור דרך רופא המשפחה?? תודה רבה ואודה לכם אם תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• למודאגת

ד''ר דוד נויפלד
    22/09/2008

אכן, עליך להבדק ע"י פרוקטולוג. אינני יודע איך זה נעשה במחוזותיך. לדעתי, כדאי לפנות דרך הרופא המטפל כי הוא הקבוע שלך, והוא זה שימשיך לעקוב ולכן יש צורך שיהיה מעורב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו