פיסורה כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה כרונית
    יפית
    23/09/2008

צהריים טובים, הנני סובלת מפיסורה כרונית מזה כחודש. תחילה אובחן שיש לי טחורים ולאחר טיפול במי מלח, מושחת מזה כשבועיים את משחת הניפידיפין. חשוב לי לציין, שמעצמת הכאב אני מרותקת למיטה מזה כחודש וברביעי שעבר נבדקתי אצל מומחה שמצא כי יש לנתח. מאז, בעקבות העובדה שאנחנו בתקופת החגים, אני לא מוצאת מנתח פנוי (אני בקופ"ח כללית מושלם) שינתח אותי בשבוע הקרוב. מאידך, מצבי מתחיל להשתפר ולכן אני כבר לא בטוחה אם כדאי לעבור את הניתוח. אני מפחדת שהמצב יחזור, זו הפעם השנייה שאני חווה את התופעה השנה (אם כי לא באותה העוצמה) שאלתי, האם לעבור את הניתוח למרות שמצבי מתחיל להשתפר? בברכה, יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה כרונית

הוספת תגובה

• פיסורה...

ד''ר דוד נויפלד
    23/09/2008

בד"כ כאשר משתפר אני ממליץ להתמיד בטיפול ולראות לאן זה מוביל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

אבי
    15/10/2008

ד.נ. במקרה שמצב הפיסורה השתפר במשך 10 שבועות, בעזרת ניפדיפין, אך עדיין נותרה פיסורה "לא גדולה" (לדברי הפרוקטולוג שבדק אותי), האם המשך טיפול בניפדיפין עשוי להביא להחלמה מלאה (או, להיפך, עלול להזיק, עקב שימוש יתר במשחה זו)? כמה זמן מותר ורצוי להשתמש במשחה זו? חג שמח. אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טיפול

ד''ר דוד נויפלד
    16/10/2008

אין בעיה להמשיך ולהשתמש. המשחה ניתנת ע"מ להקל בכאבים ולאו דווקא להביא לריפוי. הריפוי הוא עצמוני בתנאי ששומרים על יציאות תקינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו