טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים
    מילקי
    02/10/2008

שלום. אני כעת בשבוע ה- 16 להריון ולפני שבוע החלה לי עצירות (דבר שלא היה לי קודם, מעולם!). כשאני אומרת עצירות אני מתכוונת לכאב בטן שכבר לא היה ניתן לעצורו ובעקבות כך ישיבה של שעתיים (לסירוגין) בשירותים! תוך כדי, כמובן שיצאו לי טחורים, אשר הקשו על היציאה עוד יותר ואז החל דימום. במשך כל השבוע שלאחר מכן סבלתי מטחורים ברמה כזו שלא יכולתי לשבת, לא ללכת ובטח שלא לעסוק בשום פעילות מהנה, כולל לאכול, כדי שלא אצטרך לגשת לשירותים! הפחד מהמפגש הצפוי עם השירותים והטחורים המדממים עורר בי מורא! ניגשתי לרופא נשים והוא נתן לי משחה לטחורים, בנוסף קניתי משחה טבעית לטחורים, פרט לאלו אני שותה פעמיים ביום כף פראפין, אוכלת שזיפים, מקפידה לשתות מים (דבר שאיני מקפידה לרוב) והגניקולוג החליף לי את כדורי הברזל לכדורים טבעיים. בנתיים, אני סוחבת, אבל האם אצטרך לסבול מזה כל ההריון ולהקפיד על כל שכתבתי למעלה? יש דרך להמנע מטחורים ומעצירות בכלל? יש תרופת פלא...? אני סובלתתתתתתתת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים

הוספת תגובה

• טחורים...

ד''ר דוד נויפלד
    07/10/2008

א. להוסיף סיבים לדיאטה בעזרת חומרים כמו קונסיל או בנה-פייבר.
    ב. להבדק ע"י פרוקטולוג (ולא רופא נשים!).
    ג. להפחית באופן דרסטי את כמות הפרפין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו