גוש קטן שאינו כואב בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש קטן שאינו כואב בפי הטבעת
    שלי
    05/10/2008

ד"ר שלום רב, אני בת 31 לפני כמה חודשים היתה לי דלקת קלה במעי הגס (קולטיס) באזור הקרוב למעי הדק , שאובחנה בבדיקת קולונוספיה ,טופלתי ברפסאל במשך 3 חודשים אבל לא בזה העניין. יש לי טחורים חיצוניים שחוזרים לפעמים לפנים ובימים האחרונים ,פתאום הרגשתי מן גוש עגול קטן ונוקשה שנמצא בתוך הטחור (שכאמור לפעמים נכנס פנימה ולכן הוא גם באזור החלחולת)שאינו כואב בכלל בנגיעה. הלכתי לבדיקת פרוקטולוג אשר עשה בדיקה ידנית וגם סינקופיה קצרה שרק מצא שיש לי טחורים, הבעיה שגוש הזה עדין שם ואני לא בטוחה שהוא התייחס אלי מאחר והוא יותר חיפש אם יש לי דלקת בעקבות הסברי על הקולטיס, נראה לי מוזר ללכת שוב לבדיקה מצד שני הגיש הזה ממשיך להלחיץ אותי. מה דעתך האם יכול לפספס רופא את הממצא הנ"ל או שמא אין מצב כזה אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גוש...

ד''ר דוד נויפלד
    07/10/2008

א. הקוליטיס מאד רלבנטית לסיפור.
    ב. יש מצב שהגושיש שאת מתארת הוא טחור ישן שהצטלק ואם הוא מפריע לך או מדאיג, כדאי להוציא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו