טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים
    דוד
    15/10/2008

שלום , אני מאובחן כסובל מטחורים כבר שבוע שני . קיבלתי טיפול קומפרסים של מלח אנגלי + משחה ונורוטון. לשמחתי אני כבר מרגיש הקלה בטחורים החיצונים אם כי יש לי תחושה מוזרה בחלק הפנימי של הרקטום . תחושת של צריבה ומעין לחץ פנימי שמופיע מידי פעם . יש תחושה כאילו יש הפרשה צורבת שם . רציתי לדעת האם זו תופעה של טחורים פנימיים . אשמח מאוד עם תוכל להפנות אותי לטיפול מתאים לבדיקת האיזור כמו שצריך , הרופא שהייתי אצלו הסתכל בחטף על הטחורים ואמר שמדובר רק בטחורים אבל אני לא רגוע . המון תודה דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים

הוספת תגובה

• טחורים...

ד''ר דוד נויפלד
    16/10/2008

מהתאור נשמע שהטחורים שלך הם במצב חריף. בתנאים אלה צריך להמתין בסבלנות עד שהתהליך יסוג לפני ש"תוקעים" מכשירים שכן זה יכאב מאוד ועלול לעשות נזק. האבחנה בשלב זה היא בהסתכלות בלבד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דוד
    16/10/2008

תודה דר' על התשובה המהירה . האם זה נכון שלא ממולץ לשטוף את איזור פי הטבעת עם סבון בזמן טחורים ? ואם כן אז לשטוף רק עם מים ? שוב תודה דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעד מה

ד''ר דוד נויפלד
    19/10/2008

אין בעיה עם סבון בתנאי שהוא לא מגרה ושורף (סבון נייטרלי...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו