רופא לכרורגיה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא לכרורגיה כללית
    סקרנית
    16/10/2008

היום פניתי לרופא כרורגי מומחה בקשר לטחורים שיש לי מכיוון שהבנתי שמומלץ לבדוק ולשלול פטריות וכד'. לאחר שהסברתי לו שלאחרונה גם סבלתי משפשפת במפשעות הוא בדק אותי בשתי המקומות ונתן לי למפשעות דרמקומבין (עקב פטריה באזור אבר המין) ונרות לטחורים פנימיים בדרגה ראשונה בפי הטבעת. ואמר לי לחזור בעוד חודש . בלי שום קשר פניתי לפני שבועיים לבדיקת פאפ אצל רופא הנשים שלי ואני ממתינה לתשובה. השאלה היא-האם יש לכירורג כללי (פרופ') את הידע לאבחן גם פטריות באזור איבר המין או שמא עלי לפנות לרופאים מקצועיים אחרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא לכרורגיה כללית

הוספת תגובה

• כבר...

ד''ר דוד נויפלד
    19/10/2008

כבר היית אצל גניקולוג (לעשות פאפ) למה לא שאלת אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר...עדיין מחכה לתשובה-תודה מראש

שוב אני....
    19/10/2008

שאלתי אותו לגבי זה והתייחסתי לבעיה כשפשפת ואז הוא אמר לי שזה בטיפולו של רופא עור הבעיה שאין תורים קרובים לרופא עור. האם אבחנה של כירורג מספיקה עד לתוצאת הפאפ או שמומלץ לבצע דברים נוספים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברים נוספים...

ד''ר דוד נויפלד
    22/10/2008

גניקולוג ורופא עור.
    לאיזה דברים נוספים את מתכוונת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו