אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח
    ירדן
    17/10/2008

עברתי לפני שבועיים ניתוח שהיה אמור להיות פיסורה פשוטה.מסתבר שבדיעבד זו היתה פיסורה+חור כמו מסמר שבתוכו היתה דלקת חריפה+טחור גדול שהסתתר מתחת להכל מאז אני מרגישה מאד לא טוב, התחילו לי יציאות לפני יומיים אך כל 10 דקות מרגישה צורך להתרוקן, בנוסף, מיום הניתוח ועד היום יש לי בריחות צואה במשך כל היום-הרופא שלי טוען שזה משהו תקני שאמור לקחת חודש ושזה לא צואה אלא הפרשות אך לי זה לא נראה נורמלי כי הכמויות רבות מדי אשמח למענה בהקדם הכאבים עזים-מה ניתן לקחת נגד כאבים והאם יש משחה מרגיעה חוץ מהעזרקאין? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• יש בעיה...

ד''ר דוד נויפלד
    19/10/2008

לא נשמע לי תקין שרק שבועיים אחרי הניתוח התחילו היציאות! נשמע שיש לך פקק צואה שחוסם אותך, גורם לדליפה סביבו (אלה ה"יציאות" הנוזליות שאת לא שולטת בהן) והצורך המתמיד להתרוקן. אם אני צודק הרי שחוקן טוב ע"י אחות מיומנת בעזרת קטטר קטן (מעל לפקק), יפתור את כל התופעות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו