גירוד עז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד עז
    בוניטה
    21/10/2008

שלום רב!!! מאז הלידה האחרונה , לפני כארבע שנים יש לי טחור טורדני. בחודשים האחרונים החלו גירודים עזים בפי הטבעת בלתי נסבלים. הגירודים בעיקר בלילה והם כה עזים שאני כבר מספר לילות לא ישנה. בנוסף החל גם גירוד עז בנרתיק , בחלק החיצוני בשפתיים. היום הייתי אצל רופאת המשפחה ונתנהלי פרוקטו-גליבנול לטחורים ו גינו דקטרין 7 לוגינה. לפני כשעה התקלחתי( אני כבר שנה שוטפת רק עם בלנאום פורטה). מרחתי משחה וניסיתי לישון. אני פשוט משתגעת . כואב, צורב, מגרד ואני לא מוצאת מנוחה. בשיא הייאוש פניתי לאינטרנט והגעתי במקרה לפורום זה. מה לעשות???? אני מרגישה שאני עייפה כל הזמן מחוסר שינה ומתקשה מאוד . קבעתי טור לעוד שבועיים לפרוקטולוג. אני מיואשת. האם יש משהו נוסף שיכול להקל??? גם אמבטיות ניסיתי ללא הצלחה. שאלה נוספת- אני מתכננת הריון -האם המשחות שציינתי בטוחות לשימוש??? סליחה על האורך אבל קשה לי מאוד!!! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד עז

הוספת תגובה

• גירוד...

ד''ר דוד נויפלד
    22/10/2008

שתי עצות...
    1. תרביות צואה לפרזיטים.
    2. רופא עור. אולי את רגישה לאחת המשחות. (ד"א - פרוקטוגליבנול לא כ"כ יעזור לגירוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו