הריון ופיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ופיסורה
    יסמין
    21/10/2008

שלום רב אני בשבוע 27 ולפני שבועיים התגלתה אצלי פיסורה. סבלתי גם מעצירות קשה. מאז משתמשת אני בפרפין בנוזל פעמיים ביום בוקר וערב. ובמשחה ניפדיפין פעמיים ביום בוקר וערב. כמו כן ניפגשתי עם תזונאית וביחד ערכנו תפריט מאוזן. סבלתי מכאבים עזים שממש ריתקו אותי למיטה וכעת בעקבות הטיפול חשה הקלה והחלו יציאות שאלתי היא: 1. למשך כמה זמן עלי לשתות את הפראפין? ובאיזה מצב ניתן להפחית במינון כמו למשל פעם ביום או ביומיים? 2. למשך כמה זמן עלי להשתמש במשחה ניפדיפין? ובאיזה מצב ניתן להפחית במינון כמו למשל פעם ביום או ביומיים? 3. האם זוהי פיסורת הריון-אם יש בכלל דבר שכזה- ולאחר הלידה יעבור ולא יחזור יותר? אודה להתייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ופיסורה

הוספת תגובה

• תיקונים...

ד''ר דוד נויפלד
    22/10/2008

1. פרפין - יש לקחת פעם ביום (לפני השינה) כפית (ולא כף).
    2. נייפדיפין יש לקחת 3-4 פעמים ביום למשך ששה שבועות לפחות. עליך להזהר! אין שום אינפורמציה לגבי השפעה על העובר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יסמין
    22/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו