פיסטולה אחרי ניתוח גרפט במפסעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה אחרי ניתוח גרפט במפסעה
    DANA
    25/10/2008

שלום עברתי ניתוח השתלת גרפט עקב סתימה בעורכים ברגליים , הניתוח היה כישלון מוחלט ונאלצו לנתח שוב עד שבסופו של דבר כרתו את הרגל , הבעיה היא שבאיזור המפסעה נשאר פתח מפריש כבר 3 שנים וחלק מהזמן אם לא כולו המקום מזוהם ומפריש מוגלה הרופא קורא לזה פיסטולה למרות שלא מדובר באיזור פי הטבעת . אני רוצה להסיר או לסגור את הפיסטולה כי הקטיעה היא גבוהה והמקום המפריש יפריע לפרוטזה . אני גם מחפשת מומחה לנושא פיסטולה כי כל ניתוח אצלי מסתבך כי אני סוכרתית ואני חייבת רופא שבאמת ממוחה . הודה לך אם תעזור לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיסטולה...

ד''ר דוד נויפלד
    25/10/2008

עורקים ולא עורכים
    מפשעה ולא מפסעה
    סינוס ולא פיסטולה.
    מה שיש לך זה סינוס מפריש ולא פיסטולה ובטח שלא פיסטולה אנלית.
    מקור ההפרשה הוא בשאריות של השתל העורקי שכנראה הושאר במקום ועד שלא יוצא את תמשיכי לסבול! את זקוקה לכירורג וסקולרי טוב ומבין שיוציא את השתל בלי להרוג אותך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הסינוס

DANA
    28/10/2008

קוגם כל שגיעות הכתיב נובעות מכך שאני עולה חדשה יחסית,שנית הגרפת הוצא במלואו ועברתי כבר 2 ניתוחים לצורך נקוי וסגירה של הסינוס ללא הצלחה ושלישית אני בודאי לא רוצה למות לכן הייתי מעוניינת לקבל המלצה על רופא מומחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרשה

ד''ר דוד נויפלד
    29/10/2008

אם עדיין יש הפרשה - רוב הסיכויים שנשארו שאריות של חומר זר (הגרפט).
    עליך לאתר כירורג ווסקולרי שאת סומכת עליו. אנחנו לא נוכל להמליץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו