קושי ביציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי ביציאה
    איתמר
    09/11/2008

בזמן האחרון יש לי קושי רב ביציאות. זה לא עצירות, אני הולך די הרבה פעמים ביום לשירותים, אבל אחרי שחלק יוצא השאר מסרב לצאת, למרות שאני מרגיש שיש עוד צואה ואני רואה גם על נייר הטואלט כשאני מנגב. זה גורם לי לדי הרבה כאבים, נראה לי בעיקר בגלל שאני מנגב הרבה אז כל האיזור נהיה רגיש וגם פצעתי את עצמי נראה לי (זה לא בפי הטבעת עצמה, אלא קצת רחוק). אני לא יודע, אבל נראה לי גם שיש וריד קטן בולט. זה גורם לי לחוסר נוחות גדול במשך כל היום, כי אני מרגיש שאני צריך ללכת לשירותים, אבל אחרי הפעם-פעמיים ראשונות ביום שום דבר לא יוצא. קניתי תרופה משלשלת, אבל אני לא יודע אם להשתמש בה כי לא נראה לי שמדובר בעצירות. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי ביציאה

הוספת תגובה

• כיוון ש...

ד''ר דוד נויפלד
    11/11/2008

אין לי פרטים עליך וקשה לי להתייחס לעומק הבעיה.
    כעקרון, מה שאתה מתאר זה סוג של עצירות שמצריך הסדרת היציאות אבל בשום פנים ואופן לא בעזרת חומר משלשל. עליך לנסות תכשיר של סיבים שיקל ויסדיר היציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו