טחורים מזה 3 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים מזה 3 שנים
    דוד
    24/11/2008

אני סובל מטחורים מזה 3 שנים אז אחרי שסבלתי מדימום רב עשיתי מספר קשירות-סבלתי אחרי כל קשירה - מאז אני משתמש בקונסיל , אך לא מצליח ללמוד את הכמות הנכונה. ( אני לוקח פעם ביום , בדרך כלל בצהריים,כף)לפעמים זה עושה לי עצירות, ואז מתחיל דימום שנמשך כמה ימים, עד שאני מצליח לאזן. לאחרונה -כבר כמעט חודשיים- אני מדמם יותר, והברזל ירד, הרופאה נתנה לי FERROGARD FOLIC מה שמשבש לי את היציאות עוד יותר, ואני לא יודע איך לשלב בין התרופה לקונסיל ולאוכל כשהגעתי לפרוקטולוג לפני כשבועיים, במקרה זה היה בתקופה של כמה ימים ללא דימום, והוא החליט לחכות בלי לבדוק אותי רק על סמך התאור שלי. האם יש טפול אחר מאשר קשירות? יש איזה זריקות חדשות?האם קשירות אמורות לכאוב או שזה רק רגישות יתר שלי? שמעתי מאחרים שהקשירות לא כאבו להם. האם נכון לקשור או להמשיך לנסות לאזן את היציאות בעזרת קונסיל? תודה דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים מזה 3 שנים

הוספת תגובה

• טחורים והריון

ד''ר דוד נויפלד
    24/11/2008

א. אני ממליץ בד"כ לקחת הקונסיל בבוקר עם שתי כוסות שתיה מלאות. בהמשך היום לשתות הרבה, אם עושה עצירות, סימן שחסרים נוזלים.
    ב. באשר לזריקות - הן קיימות אבל לא חדשות ומעט מאוד בשימוש בארץ וגם להן תופעות לוואי.
    ג. באשר לקשירות זה תלוי גם ברגישות החולה אבל גם במיומנות המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו