פיסטולה- כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסטולה- כמה שאלות
    מ
    27/11/2008

שלום! א. אובחנה אצלי פיסטולה והופניתי לביצוע בדיקות מעיים ופסג' לפני שאני מבצע ניתוח לפיסטולה. מה לדעתך חיוניות בדיקות אלו? ב. האם הזמן שעובר עקב כך עד הניתוח פועל לרעתי? ג. מה אפשר לעשות בינתיים? אנטיביוטיקה באה בחשבון? ד. אני בחששות מאוד גדולים, לא חשבתי להתמודד עם דברים כאלו בגיל 24. מה עלי לעשות? תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסטולה- כמה שאלות

הוספת תגובה

• פיסטולה...

ד''ר דוד נויפלד
    30/11/2008

א. אם אין סימפטומטולוגיה מחשידה, אינני רואה את הנחיצות.
    ב. אם אין אבצס פעיל, אין בהילות.
    ג. שוב, אם אין זהום פעיל, אנטיביוטיקה לא נחוצה.
    ד. להבין, פיסטולה לא נרפאית בלי ניתוח. באיזשהוא שלב תצטרכי לעבור את הגשר הזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו שיש אבצס פעיל,

מ
    03/12/2008

והאנטיביוטיקה עוזרת להתגבר על הכאבים כשזה מתנפח. (אם אני מפסיק) הבעיה שהתור הכי קרוב שאני מצליח להשיג זה חודשים מעכשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתך הפתרונים!

ד''ר דוד נויפלד
    08/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו