ניתוח טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח טחורים
    ליאת
    28/11/2008

דר' שלום אני סובלת מטחורים מדממים אך לא כואבים כלל. בדר"כ יש קצת דימום אך מידי פעם יש דימום חזק מאוד (ממש מטפטף לאסלה). שנה שעברה עברתי קשירה קידמית ימנית ושמאלית אחורית. סבלתי מאוד מכאבים אחרי כל קשירה- למשך יום. אך לאחר הקשירות היה רק דימום חלש לעיתים רחוקות. לאחרונה- חזר הדימום החזק כפעם בשבוע. הלכתי שוב לפרוקטולוג שאמר שיש צורך בניתוח כיוון שקשירה לא תעזור. בהפנייה כתב שיש "טחורים היקפית עם צניחת רירית". הבנתי שההחלמה מהניתוח מלווה בהרבה כאבים וגם לא תמיד פותרת את הבעיה לתמיד. האם ישנה דרך אחרת? הבנתי כי קיימת שיטת ה- doppler שניתן לבצע עם או בלי הרדמה. האם שיטה זאת יותר מומלצת במצבי מאשר הניתוח הרגיל? האם זה פחות כואב? האם עדיף עם הרדמה או בלי? האם יכול לקרות משהו אם אני לא אעשה שום דבר? כמו כן אני מתכננת הריון איך הריון עשוי להשפיע על המצב? תודה מראש על תשובתך אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח טחורים

הוספת תגובה

• טחורים

ד''ר דוד נויפלד
    30/11/2008

מהסוף...
    הריון עלול להחמיר הבעיה ולכן מועדף לתקן עכשיו.
    הטיפול בדופלר כאשר נעשה לפתרון כולל הוא ניתוח לכל דבר ומצריך הרדמה כלשהי. זה בד"כ פחות כואב מאשר כריתה אבל יש כאבים בכל זאת. ע"מ להתאים לך את הטיפול המתאים, צריך לבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו