שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    איה
    28/11/2008

ד"ר נויפלד שלום אני בת 43 לפני חודש עברתי ניתוח כריתת טחורים ,לוקחת לקסיקל פורטה 2 בלילה עדיין יש לי קושי ביציאות והתחושה היא של עצירות לפני כל יציאה כאשר היציאות יוצאות צרות בקוטר של כ- 1 ס"מ . היום נעזרתי בערכת חוקן כדי להשתחרר מהעצירות. שאלותי: 1. מה אתה ממליץ לעשות? 2. המליצו לי להשתמש בביוקל (אבקת שתיה המכילה סיבים תזונתיים) האם היית ממליץ להפסיק את השימוש בלקסיקל ולהשתמש באבקת שתיה כתחליף. 3. במידה ופי הטבעת הוצר כתוצאה מהניתוח וגורם לתחושת עצירות מה ניתן לעשות (לא בדרך ניתוחית)? תודה איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• תשובות.

ד''ר דוד נויפלד
    30/11/2008

קודם כל יש צורך להפסיק החומר המשלשל (לקסיקל - ?איך יכול להיות גם "קל" וגם "פורטה"?), ולעבור להשתמש בסיבים מרחיבי צואה כמו קונסיל. בחודש שעבר מאז הניתוח נראה לי שאולי הזקת לעצמך בשימוש במשלשלים בלי מרחיבי צואה ואולי יש לך התחלת היצרות. אם כך הדבר, תזדקקי להרחבות בעזרת מרחיבים אנליים מיוחדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו