nugel

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• nugel
    איילת
    29/11/2008

שלום יש לי פיסורה כרונית שאינה עוברת כבר 3 חדשים עם ניפדיפין+ליניוקאין. האם ידועה לך משחה בשם nugel לריפוי הפצע של הפיסורה, בנוסף לשימוש באיזוקט ספריי? האם tevagel היא תכשיר דומה? האיזוקט ספריי גרם לי לכאב ראש בשימוש הראשון, האם יש סיכוי שזה ישתפר, או להפסיק? אפשר לנסות שוב את הניפדיפין עם ה-tevagel? התוכל להסביר מהו ISDN? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    nugel

הוספת תגובה

• פיסורה

ד''ר דוד נויפלד
    30/11/2008

הסיבה שהפסקנו עם תכשירי ניטרוגליצרין (איזוקט) היא כאבי הראש והנייפדיפין עושה אותה הפעולה בלי כאבי הראש.
    נוג'ל מיועד לסגירת פצעים בגפיים ובגוו ולא בפיסורה - הסיבה פה היא שונה. אני לא מכיר ולא יודע שזה עוזר. לכן גם השאלה על טבעג'ל היא מיותרת.
    ISDN הוא תכשיר ניטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה

איילת
    05/12/2008

מה היית מציע מקרה שנידיפין לא עזר חדשים לפיסורה כרונית? יש משחה לריפוי שאפשר לנסות לפצע עצמו, נוסף לניפדיפין לפני שפונים לצעדים פולשניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו