ריפוי פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפוי פיסורה
    יוסי
    15/12/2008

שלום וברכה! אני נמצא כעת בתהליך ריפוי של פיסורה. בתחילה, זה עבר ואז בביקורת אצל הפרוקטולוג, כנראה שהבדיקה הייתה חזקה מדי ופתחה את זה. ע"פ המלצתך, חזרתי להשתמש בקונסיל ובנפידיפין (כבר שלושה שבועות). מזה כשבוע וחצי רצוף (לפני כן זה היה לסירוגין), שכבר אין דימום וכאבים בכלל. את הנפידיפין מרחתי 2-3 פעמים ביום ואת הקונסיל לקחתי בבוקר כפית מלאה מדי יום. כרגע, הבקבוק של אבקת הקונסיל עומד לפני סיום. שאלתי: האם יש ענין להמשיך בטיפול עם הקונסיל (כלומר לבקש מהרופא מרשם לבקבוק נוסף) וכן עם הנפידיפין? כמו כן: האם שימוש בהם לאורך זמן (יותר מחודשיים), עלול לגרום לתופעות לוואי כלשהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפוי פיסורה

הוספת תגובה

• ריפוי

ד''ר דוד נויפלד
    17/12/2008

כן על שניהם.
    הקונסיל כף כל בוקר!
    להמשיך לזמן לא מוגבל.
    נייפדיפין, לפחות עוד 3 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה חוזרת

יוסי
    24/02/2009

ד"ר נויפלד שלום! בחודשיים האחרונים באמת הכל היה תקין (השתמשתי בנפידיפין 3 שבועות ובקונסיל כל בוקר כפית)וממש הפיסורה נשכחה כלא הייתה. בסוף השבוע שעבר באופן חד פעמי הייתה לי יציאה קשה כנראה עקב חוסר שתייה באותו יום והיה דימום קטן על הנייר טואלט ותחושת אי נוחות מסוימת לזמן מה, מאז היציאות חזרו להיות רכות יחסית, אך מיציאה ליציאה (היו בערך 4-5 יציאות מאז) התחיל דימום רב מאוד באסלה ועל הנייר טואלט שרק הולך ומתגבר והחלו כאבים שהיום הגיעו לשיאם והזכירו את עוצמת הכאבים שהייתה לי לפני ארבעה חודשים, ממש סבל גדול. ניסיתי לקבוע תור לפרוקטולוג והתור הקרוב ביותר הוא עוד למעלה מחודש. בכל אופן, כרגע אני סובל מאוד ואשמח לעצתך מה ניתן לעשות בטווח המיידי וגם הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חוזר

ד''ר דוד נויפלד
    25/02/2009

יש לקוות שאם עזר פעם אחת יעזור שוב.
    נשמע לי שאתה מתקרב לניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו