מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה של טחוריםמירי28/12/2008
שלום ד"ר נויפלד. מזה כשבועיים אני סובלת בכאבים חזקים בפי הטבעת, אני מרגישה טחור שנמצא מחוץ לפי הטבעת ואני לא יכולה להחזיר פנימה חזרה משום שזה גולם לי לכאבים חזקים כשאני נוגעת .יש לי גם דימום בכל פעם שאני מתפנה בשרותים וקשה לי מאוד לשבת כל כסא במשרד (אני מנהלת חשבונות , העבודה היא בישיבה ) , בשבוע שעבר הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי נרות ומשחה פרוקטו משהו , אבל זה ממש לא עוזר. לפי כתבות האינטרנט הבנתי שיש 4 דרגות של טחורים ולפי מה שקראתי אני כרגע בשלב הרביעי שלא ניתן להחזיר חזרה . הכי חשוב אני נוטלת קומדין לדלול הדם וגם ריטמקס ונורמיטן וכל זה בשל פרפור פרוזדורים שעברתי לפני שנה בערך . השאלה שלי לפני שאני פוהנ לפרוקטולוג שימליץ על מה שנראה לו הכי טוב : על איזה טיפול היית אתה ממליץ במקרה כשה? תודה רבה על תשובה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה...
ד''ר דוד נויפלד29/12/2008אין להמליץ על טיפול ללא בדיקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי היא יותר בנוגע לתרופות
מירי29/12/2008האם יש טיפול שעדיף אחד על השני בשל התרופות שאני נוטלת , או שיש הכנה מסוימת לטיפול !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול...
ד"ר נויפלד29/12/2008הטיפולים לטחורים הם נפרדים מהטיפול שאת לוקחת, אלא אם כן מדובר בפעולה כל שהיא שאז עדיף להפסיק הקומדין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה !
מירי29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)