טחורים וכאבים באגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים וכאבים באגן
    מיכל
    28/12/2008

אני למעלה מ-9 חודשים אחרי לידה. בחודש השישי להריון הופיעו לי כאבים חזקים באגן ממש בעצם האמצעית שיושבים עליה ומימין ומשמאל. הכאבים הופיעו ללא קשר לתנועות, אלא מהלחץ של הישיבה/שכיבה על אותו מקום. לא ישנתי בלילה מרוב כאבים. אמרו לי שזה יעבור עד הטרימיסטר האחרון. לא עבר (הייתי אצל אורתופד). אמרו לי שזה יעבור אחרי הלידה. לא עבר. אמנם הכאבים בעוצמה הרבה יותר נמוכה אך עדיין קיימים. הלכתי לאורתופד שהפנה אותי לצילום - הכל תקין. כואב לי כשאני יושבת באזור העצם הזו. מזה כמה חודשים שאני עושה פעילות גופנית באופן קבוע -שיעורי פילאטיס. עזר להרבה דברים אך לא לכאבים הללו. לאחרונה פגשתי חברה ושוחחתי איתה על כך. מסתבר שהיו לה כאבים עם אותו תאור בדיוק. והיא סיפרה שכשהיא טיפלה בטחורים שיש לה זה עבר, שכנראה הורידים לחצו על איזהשהוא עצם באגן. גם אני סובלת מטחורים ואף סבלתי מפיסורה די גדולה בעבר. בהריון לא הרגשתי התפרצות מיוחדת של הטחורים, אולי פה ושם קצת. גם היום לפעמים יש כמה ימים של כאבים קישם ודימומים. אני שמה נר אחד ועוברת הלאה. האם יכול להיות קשר בין הדברים? כאבים בעצמות כשיושבים כתוצאה מלחץ של טחורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים וכאבים באגן

הוספת תגובה

• אגן..

ד''ר דוד נויפלד
    29/12/2008

במילה...לא.
    מהתאור, נשמע שהיתה לך דלקת במפרק שבין עצם הזנב לבין עצם האגן ועתה זה בנסיגה.
    בכל אופן, אין קשר לטחורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו