זקוק לחוות דעתך המקצועית לגבי טחורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לחוות דעתך המקצועית לגבי טחורי
    אבי
    06/01/2009

ד''ר דוד נויפלד שלום רב שמי אבי בן 37. אני סובל מזה כ -8 חודשים מטחורים קשים ,עקב מספר יציאות קשות בשירותים נוצר סדק פנימי בפי הטבעת ,ובאבחון האחרון שנעשה לפני כ5- חודשים לערך אובחן פיסורה . הופנתי לתזונאית שעזרה רבות להרגלי אכילה נכונים שעזרו בין היתר בקושי היציאה בשירותים. בנוסף אני מטופל לאורך כל הזמן במשחת ניפדיפין ובקונסיל לריכוך היציאה בלבד ונוסה גם טיפול בקצף ללא הועיל.. אני מבצע באופן מתמיד אמבטיות לפי ההנחייה של הרופא בשילוב של שמנים הומופתאיים. ביקרתי צל מ"ס מומחים בתחום הפיסורה בתקווה להקלה אך כולם אמרו למעשה "תיסבול בשקט" עד כמה שמצער הדבר אני נמצא כרגע במצב פיזי ואישי קשה כאחד , אני עדיין סובל מידימומים קשים בזמן היציאה ובכאב עז , הנני אדם שלא נותן לכאב פיזי להשפיע על אורך הרוח אך הכאב שאני חווה כרגע קשה מנשוא ,הפיסורה מקשה עליי בביצוע פעילות יום יומית ,בעבוד,בבית ועד. אני מבצע את כל אשר ניתן רק בשביל להקל על הכאב אמבטיות,ושומר על היגיינה אישית לאורך כל התקופה ,אך ללוא הועיל . בפגישה האחרונה עים הרופא נאמר שלא ניתן לעשות דבר בעניין עד לאחר שהטחורים יעברו ,הטחורים קטנו במידה מסויימת בזמן האחרון ,אך הכאב והדימום מהפיסרה הפך למאבק קשה . העלתי את נושא הניתוח והרופא שלל את הרעיון בטענה שהסיכויים שייוצר מצב של ריפיון שריר פי הטבעת גבוהה מאוד .ולכן פונה אלייך לקבלת חוות דעתך המקצועית . המכתב מעט ארוך וכן מודה לך על ההקשבה והסבלנות תודה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קצת מבולבל...

ד''ר דוד נויפלד
    07/01/2009

ממה אתה סובל כרגע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל מהפיסורה

אבי
    07/01/2009

סובל מהפיסורה .כפי שציינתי ישנם כאבים עזים מאוד בזמן היציאה אשר מלווים בדימומים . רציתי לדעת האים ישנו טיפול נוסף [לא ניתוח] שלפי דעתך יוכל לעזור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרחיב

ד''ר דוד נויפלד
    08/01/2009

הדימום בפיסורה איננו בד"כ התופעה העקרית ואם יש דימום משמעותי זה בד"כ נובע מהטחורים.
    הטיפול במצב כזה הוא ניתוח, ברם, במצב של צניחה חריף, אמנם אפשר לבצע הניתוח אבל זה כרוך ברמת סיכונים גבוהה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו