מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולונוסקופיה תקופתיתהיי08/01/2009
שלום, אני חולה במחלת קרוהן כעשר שנים. על אף האופי הקל יחסית של המחלה (ללא תרופות מספר שנים וגם ללא שלשולים), רופאי המליץ לי לעשות בדיקת קולונוסקופיה אחת לשנתיים כמעקב. המחלה התבטאה אצלי בעבר בסימפטומים חמורים בפי הטבעת בין היתר פיסורה. האם הבדיקה עלולה לגרום לפיסורה? חבל לי להכניס עצמי לסיכונים רק בשביל לבדוק שהכל בסדר..... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אתה חושב..
ד''ר דוד נויפלד08/01/2009סכנה של סרטן זה מספיק חשוב...כדאי...סיכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ד"ר נויפלד - האם יש סיכון
היי08/01/2009לפיסורה? בתור מי שחיה שנה עם פיסורה אני יכולה לאמר שהחיים היו גהנום עלי האדמות..... אובדן הכרה מרוב כאבים....ועכשיו הכל בסדר ואני חיה רגיל , עובדת לומדת מבלה.... באופן כללי מעבר לסימפטומים שהיו בפי הטבעת כמעט אין סימפטומים נוספים כך שהמחלה קלה. מרוב ניתוחים בפי הטבעת ירדה לי האפשרות לשליטה בסוגרים. אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי "הרפתקה" נוספת באזור. לכן אני שואלת האם יש סיכון או לא? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל מקרה
היי08/01/2009ההחלטה בין סיכון למות מסרטן לבין סיכון לחיות חיים ארוכים ומלאי סבל בגלל בדיקה שנכשלה היא לא טרוויאלית.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדרי עדיפות
ד''ר דוד נויפלד11/01/2009כל אחד וסדרי העדיפות שלו! אם את לא סומכת על רופא תפני לאחר ואם את לא סומכת על רופאים בכלל למה את שואלת אותי?
מסרטן מתים! במחלת קרוהן יש שכיחות יתר של סרטן ובמיוחד כאשר מדובר בקרוהן של המעי הגס. זה מחייב מעקב צמוד!
פיסורה יכולה להגרם בזמן קולונוסקופיה אבל עם תשומת לב נאותה אפשר להמנע מכך. לא כל קולונוסקופיה גורמת לפיסורה. חוץ מזה בפיסורה אפשר לטפל.
מציע לך לסדר את סדרי העדיפות שלך. ובכל מקרה את תחליטי. אבל אל תפני לקבל חיזוקים after the fact.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)