דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    יבגני
    12/01/2009

שלום לך אני בן 24+ לפני כמה שנים אני שמתי לב אחרי שאני באה לנגב את הישיבן שלי אני רואה דם על נייר טואלית או בתוך האסליה העצמה ואני לא שמתי לב לפני כמה שנים עד לפני חודשיים אני הייתי בחופשה באילת אני לשם כבר הגעתי אם כאבי בטן ושלשולים וכמובן אני לקחתי כדורים נגד שלשולים אבל יום אחרון לפני שאני הייתי אמור לעזוב את בית המלון אני ניכנסתי לשורתיים ואחרי שאני מרגיש משהו מוזר ואני באתי להסתכל באסלה מה זה אני ראתי מלאה דם וגם אחרי ניגוב על הנייר טואלית הייה הרבה דם ממש אני ישיר פניתי לבית חולים של אילת כמובן לרופא שם לא הייה מה לעשות איתי מיכבן שהוא רופא מישפחה ולא כירוג אלא לאחר בדיקה הוא נתן לי מירשם לקנות משהו כמו סירופ וזה אהיה אמור לנקות את הבטן שלי כמובן אני לא שתיתי אותה מיכבן אחרי שאני כבר חזרתי מאילת הכל חזר לעצמו עכשיו היום עוד פעם וגם אתמול אני ראתי בעת ניגוב על נייר טואלית דם בכמות יחסית קטנה ! האם זה יכול להיות סתם פצעה שהוא ניפתח או משהו אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• דמום...

ד"ר נויפלד
    12/01/2009

הכל יכול להיות. צריך להבדק ע"מ לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי

יבגני
    15/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו