טחורים ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ועצירות
    אתי
    13/01/2009

שלום דוקטור. עד אתמול "סגרתי" 14 ימים ללא יציאות! (בדר"כ יש לי יציאות נורמאליות ולא סובלת מעצירויות) אתמול בבוקר פניתי למיון בבית החולים "מאיר", שם עשו לי צילום בטן וכמובן שהיא הייתה מלאה. עשו לי טיפול בחוקן ובחומרים משלשלים- שלדברי הרופאים שם הייתי אמורה לשבת בשירותים כל היום. בכל אופן, מלבד יציאה אחת אתמול בערב (6 שעות לאחר החוקן...) לא קורה שום דבר. יש לי טחור קטן שיצא לי בעקבות הפרשה שהוא לא מטריד אותי כרגע, מה שכן מדאיג אותי זה שבזמן לחיצה בשירותים (ואני משתדלת לא ללחוץ..) יוצאים לי גושי עור גדולים מפי הטבעת ואין לי מושג מה זה. אני לא יודעת אם כך נראים טחורים פנימיים כי אין לי נסיון בזה אבל זה פשוט נורא. ולדעתי זה מה שמעכב את היציאות ומקשה עלי "להשתחרר". ביקשתי מהרופאים במיון לבדוק אותי רקטלית ולא להסתפק בצילום, אחד הרופאים בדק ואמר שהוא לא רואה כלום. חשוב לציין שבמצב סטאטי באמת לא רואים שום דבר אלא כאמור רק בעת לחיצה לשירותים. אשמח מאוד להמלצתך מה אני אמורה לעשות עכשיו. אני לא צריכה לתאר איך מרגיש בין אדם לאחר 14 יום כאלו..... תודה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ועצירות

הוספת תגובה

• בת כמה את??

ד''ר דוד נויפלד
    14/01/2009

כרגע:
    טחורים לא גורמים לעצירות אלא להיפך הם נגרמים ע"י עצירות.
    מה שאת צריכה כרגע זה להתחיל לזרז בעדינות המעיים, לשתות הרבה, חומר משלשל קל ודיאטה עשירת סיבים. בנוסף לפנות לרופא שלך שיבדוק אם את לוקחת תרופות או סמים שיכולים לגרום לעצירות כזו. בנוסף תצטרכי לעבור בירור הורמונלי לשלול גורם לעצירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחורים ועצירות

אתי
    14/01/2009

תודה על תגובתך.. אני בת 26 בריאה לחלוטין בדר"כ. הסמים/תורפות היחידות שאני נוטלת הן גלולות למניעת היריון וזו אותה גלולה במשך שנים. מאז הביקור במיון שלשלום, עברתי חוקן, נטלתי חומרים משלשלים שנתנו לי שם (מן משקה צהוב בהיר כזה), וכאמור, חוץ מיציאה אחת בודדת ולא משמעותית כלום! האם יתכן שכמו שכתבתי במייל הקודם יש משהו שחוסם את היציאה? הבטן שלי מתהפכת מרוב כל החומרים המשלשלים שהוכנסו אליה אוני לא יודעת מה לעשות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להבדק

ד"ר נויפלד
    14/01/2009

את צריכה לפנות לרופא שלך (ולא למיון) שיבדוק ויפנה אותך לפי הצורך לכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו