מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים ועצירותאתי13/01/2009
שלום דוקטור. עד אתמול "סגרתי" 14 ימים ללא יציאות! (בדר"כ יש לי יציאות נורמאליות ולא סובלת מעצירויות) אתמול בבוקר פניתי למיון בבית החולים "מאיר", שם עשו לי צילום בטן וכמובן שהיא הייתה מלאה. עשו לי טיפול בחוקן ובחומרים משלשלים- שלדברי הרופאים שם הייתי אמורה לשבת בשירותים כל היום. בכל אופן, מלבד יציאה אחת אתמול בערב (6 שעות לאחר החוקן...) לא קורה שום דבר. יש לי טחור קטן שיצא לי בעקבות הפרשה שהוא לא מטריד אותי כרגע, מה שכן מדאיג אותי זה שבזמן לחיצה בשירותים (ואני משתדלת לא ללחוץ..) יוצאים לי גושי עור גדולים מפי הטבעת ואין לי מושג מה זה. אני לא יודעת אם כך נראים טחורים פנימיים כי אין לי נסיון בזה אבל זה פשוט נורא. ולדעתי זה מה שמעכב את היציאות ומקשה עלי "להשתחרר". ביקשתי מהרופאים במיון לבדוק אותי רקטלית ולא להסתפק בצילום, אחד הרופאים בדק ואמר שהוא לא רואה כלום. חשוב לציין שבמצב סטאטי באמת לא רואים שום דבר אלא כאמור רק בעת לחיצה לשירותים. אשמח מאוד להמלצתך מה אני אמורה לעשות עכשיו. אני לא צריכה לתאר איך מרגיש בין אדם לאחר 14 יום כאלו..... תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה את??
ד''ר דוד נויפלד14/01/2009כרגע:
טחורים לא גורמים לעצירות אלא להיפך הם נגרמים ע"י עצירות.
מה שאת צריכה כרגע זה להתחיל לזרז בעדינות המעיים, לשתות הרבה, חומר משלשל קל ודיאטה עשירת סיבים. בנוסף לפנות לרופא שלך שיבדוק אם את לוקחת תרופות או סמים שיכולים לגרום לעצירות כזו. בנוסף תצטרכי לעבור בירור הורמונלי לשלול גורם לעצירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים ועצירות
אתי14/01/2009תודה על תגובתך.. אני בת 26 בריאה לחלוטין בדר"כ. הסמים/תורפות היחידות שאני נוטלת הן גלולות למניעת היריון וזו אותה גלולה במשך שנים. מאז הביקור במיון שלשלום, עברתי חוקן, נטלתי חומרים משלשלים שנתנו לי שם (מן משקה צהוב בהיר כזה), וכאמור, חוץ מיציאה אחת בודדת ולא משמעותית כלום! האם יתכן שכמו שכתבתי במייל הקודם יש משהו שחוסם את היציאה? הבטן שלי מתהפכת מרוב כל החומרים המשלשלים שהוכנסו אליה אוני לא יודעת מה לעשות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבדק
ד"ר נויפלד14/01/2009את צריכה לפנות לרופא שלך (ולא למיון) שיבדוק ויפנה אותך לפי הצורך לכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)