מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה ביציאותיוחאי16/01/2009
שלום, אני בן 30 ועובד בעבודה משרדית. לפני 3 שנים היו לי טחורים שאחרי שבועייים של משחות ונרות הכאב עבר, בנוסף החלטתי לשנות את אורח החיים כדלקמן: כל יום אני אוכל כמות אוכל קבועה, בערב אני אוכל 3-4 פירות, בבוקר אני שותה קפה ואז אני שותה ליטר מים, אחרי זה אני הולך לשרותים, שם אני עושה צרכים ללא כל מאמץ. אחרי זה אני מתקלח ויוצא לעבודה. ככה כל יום כל השנה. אם סדר היום מתנהל כמתואר לעיל אז אין בעיה אבל לפעמים אני עושה צרכים פעמיים ביום בסמיכות של עד שעה ואז אני עלול להרגיש כאב שמתחיל בערך שעה אחרי היציאה השנייה ומתחזק לאורך כל היום. אני אף פעם לא עושה צרכים בצהריים או בערב, אפילו אם לא עשיתי צרכים בבוקר מסיבות של חוסר זמן, זה כאילו יש לי חלון זמן של שעה או שעתיים בבוקר וזהו. בנוסף כשאני יושב בשירותים אני צריך שקט מוחלט, אם יש רעש או אם יש אנשים בבית או אם אני לא נינוח כי אני לא בבית שלי או משהו כזה אז השרירים שלי למטה מתכווצים בצורה לא רציונאלית ואז או שכואב לי ביציאה או שאני פשוט לא יעשה כל היום עד למחרת בבוקר. בס"ה יש לי היום טחור מאוד קטן (נבדקתי השבוע) שרוב הזמן הוא לא מפריע לי, הבעיה שאני לא רוצה להיות כבול כל יום בבוקר לבית שלי, אני רוצה להיות מסוגל לעשות צרכים גם מחוץ למסגרת זמן שתיארתי גם ברגעים פחות נוחים (כמו בעבודה למשל) אני לא שולל את האפשרות שהבעיה היא פסיכולוגית בעיקר אבל אם יש לך דעה אחרת אז אני אשמח לשמוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ושאלה
ד''ר דוד נויפלד18/01/2009א. מי בדק אותך?
ב. להוסיף מנת סיבים כמו בנה-פייבר או קונסיל לדיאטה שלך, זה יסדיר לך היציאות והשרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת באיחור
יוחאי29/03/20091. בדק אותי פרוקטולוג (פרופ')
2. זה לא יעזור כי גם אם אני ממש צריך לשירותים אז רוב הסיכויים שלא יצא לי כמו שצריך (בתנאים מסוימים) או שפשוא לא יבוא לי, למשל אני שותה כף או שתיים של שמן זית אבל אם התנאים בבוקר לא נינוחים אז פשוט לא יצא לי או שלא יבוא לי בכלל באותו יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)