האם זה טחורים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה טחורים?
    ענת
    23/01/2009

שלום דוקטור. אני בת 24 ואחרי לידה כבר כשנה וחצי. מגיל הבגרות סבלתי מיציאות קשות , עצירות מתמשכת וכו', מה שהסתבר לי שאני לא שותה מספיק מים. ובכן, התחלתי לשתות אך כנראה שלא מספיק. הנקודה היא: כבר כמעט חצי שנה אני הולכת לשירותים וכשיש לי יציאות תמיד אבל תמיד יורד דם וכשאני ממש מתאמצת אז יוצא לי מפי הטבעת איזה "צ'ופציק" החוצה. ככה כבר בערך חצי שנה. גם כשאני לא מתאמצת בזמן היציאה אז נורא כואב מבפנים וזה כאילו מתמקד רק בצד אחד של פי הטבעת, וזה גורם לי בעצם לא להתרוקן עד הסוף כאילו אני עוצרת כדי שלא יכאב , כי נורא נורא כואב ושורף , ולאחר היציאה מגרד ומציק. אני משתמשת במשחה שמכילה הממליס אבל ללא הועיל. אני ממש רוצה ללכת לרופא שמטפל בזה אבל נורא נורא מתביישת. הכל מטעמי בושה. דוקטור, בבקשה תגיד לי מה עליי לעשות , אולי אתה יכול להמליץ לי על איזשהו טיפול מבלי להיבדק פיזית? או שמא עליי ללכת לרופא בלית ברירה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה טחורים?

הוספת תגובה

• אם זה מטריד...

ד''ר דוד נויפלד
    25/01/2009

אז למה לא להבדק???
    בינתיים תדאגי להגדיל את כמות הסיבים במזון ואת השתיה כך שתהיה לך יציאה רכה וללא מאמץ. זה ישפר לך המצב באופן דרסטי וימנע בעיות שבוודאי יהיו לך בעתיד, אם תמשיכי כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו