טחורים חיצונים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים חיצונים...
    בת 20
    25/01/2009

קיימים אצלי כבר זמן ממושך, אך מעולם לא הפריעו לי. לאחרונה הוא גדל, ויש לי מעין חתיכת עור חיצונית, מחיפוש מקיף הבנתי שזה טחורים חיצונים שכבר לא מדממים, וברמה 4 או 3. אני חיילת, כמעט לא בבית, ומפאת חוסר זמן כמעט לא מתעמלת, למרות שלאחרונה חזרתי, ויושבת המון באותו מקום, ככה שאני מאמינה שזה תרם, פלוס שלא התפניתי בזמן לשירותים מפאת שירותים לא נקיים והתאפקתי עד שמצאתי מקום היגייני. עכשיו, אני יודעת שאני צריכה לראות רופא, אבל מאיפה מתחילים? כמה זה עולה? אין לי מושג מאיפה להתחיל.... רופא משפחה צריך לתת הפנייה? כמה עולה ביקור ממוצע אצל רופא פורטולוג? במידה ואצטרך ניתוח כמה זמן? נלחצתי... אשמח המון לעזרה, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים חיצונים...

הוספת תגובה

• אינני בטוח ...

ד''ר דוד נויפלד
    25/01/2009

בשלב זה שאת זקוקה לניתוח. להבדק - כן. אם במסגרת הקופה - או הצבא, לא יעלה. צריך הפניה ו/או טופס 17 למרפאה פרוקטולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

בת 20
    29/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בפי הטבעת

שוש מ.
    25/01/2009

לפני כשלושה שבועות הבחנתי בגוש בגודל אגוז בפי הטבעת. במשך הזמן הזה הגוש מעט הצטמק אך עדין גדול ולא כואב. אנא, אודה לך אם תוכל להדריך אותי מה עלי לעשות בתודה מראש מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדק!

ד''ר דוד נויפלד
    27/01/2009

לא נותנים טיפולים בלי בדיקה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו