מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירויאנונימוס28/07/2007
אני סובל מזה זמן מגירוי באיזור שבין פי הטבעת לאשכים. התופעה מתגברת בעיקר בסוף היום לאחר שאני חוזר מהעבודה. עבודתי כרוכה בישיבה ממושכת מול מסך מחשב וקבלת קהל ומתנהלת בלחצים רבים מלקוחות תובעניים. נבדקתי על ידי פרוקטולוג מספר פעמים היו לי יציאות עם דימומים קלים במשך זמן מה.קיבלתי משחות שונות (פרוקטו גליבנול וכד') נרות ועוד. גם בדיקת קולוספיה נערכה לי לפני זמן מה ולא נמצאה בעייה המצריכה התערבות כירורגית. וללא הועיל. כיום כשלוש ארבע שנים מאז החלה התופעה עדיין היא באה והולכת.
מה עושים עוד שלא עשיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים?
ד''ר דוד נויפלד29/07/2007אולטרא-סאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בפי הטבעת
לי20/09/2007רציתי לשתף את כל מי שסובל מגרד בפי הטבעת ואולי לנסות לעזור כי מנסיוני הרופאים לא כל כך עוזרים בעניין. אני כמובן מדברת על גרד שלא מלווה בדימום ו/או בבעיות שנראות "רציניות" אלא על גרד חיצוני (שגם חודר קצת פנימה). במשך שנה שלמה סבלתי מגרד נוראי בפי הטבעת שום משחה לא עזרה לאורך זמן והדבר היה נראה מאוד מוזר. אני בד"כ בנאדם בריא אוכלת טוב ולא סובלת מעצירות/שילשול והדבר היה נראה תמוה. לאחר התייעצות עם כ- שישה רופאים ופרופסורים שלא הועילו נתקלתי ברופאה נטורופטית שדיברה איתי על פטריה בשם קנדידה. יש לציין שהדבר היה נראה לי הזוי ולא קשור והדיאטה שהיא הציעה לי היתה נראית קשה ובלתי אפשרית לביצוע אך הפלא ופלא גירוד של שנה שלמה עבר תוך שבוע ויום מתחילת הדיאטה הנ"ל (יש לציין שעשיתי אותה באופן קפדני ביותר). הדיאטה אסרה לחלוטין על מוצרי חיטה על כל סוגיהם/סוכר על כל סוגיו לרבות מפירות/שמרים/אלכוהול וכו' כהנה וכהנה. בשילוב עם חיידיקים פרוביוטים הדבר היה כמו נס. לכל מי שסובל אשמח לענות על עוד שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד
ד''ר דוד נויפלד25/09/2007כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה מלי
גיל09/10/2007אם במקרה תראי הודעה זו,
אני סובלת כבר מספר שנים מגרד שכזה, וכלום לא עזר.
תוכלי בבקשה לתת פרטים לגבי הנטורופאטית וכן מרכיבים נוספים של הדיאטה
והאם את ממשיכה לאכול כך או שניתן לחזור לאכול רגיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה ???
ראלי21/10/2007שלום רב
אשמח לדעת כיצד זיהו את פטרית הקנדידה?האם ישנם בדיקות מיוחדות לשם כך
אציין כי אני סובל כבר 4 שנים כמעט מגירודים באזור פי הטבעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בפי הטבעת
מרגריטה13/07/2010שלום רב,
אני סובלת מגרד בפי הטבעת כבר 4 שנים, הגעתי כבר לבדיקת קולונוסקופיה.. :(
לא ממש יודעים מה הבעיה, רק נראה שיש גירוי בעור..
אשמח בבקשה לשמוע פרטים לגבי הדיאטה/הטיפול שיעזור בבעיה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)