גירוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי
    אנונימוס
    28/07/2007

אני סובל מזה זמן מגירוי באיזור שבין פי הטבעת לאשכים. התופעה מתגברת בעיקר בסוף היום לאחר שאני חוזר מהעבודה. עבודתי כרוכה בישיבה ממושכת מול מסך מחשב וקבלת קהל ומתנהלת בלחצים רבים מלקוחות תובעניים. נבדקתי על ידי פרוקטולוג מספר פעמים היו לי יציאות עם דימומים קלים במשך זמן מה.קיבלתי משחות שונות (פרוקטו גליבנול וכד') נרות ועוד. גם בדיקת קולוספיה נערכה לי לפני זמן מה ולא נמצאה בעייה המצריכה התערבות כירורגית. וללא הועיל. כיום כשלוש ארבע שנים מאז החלה התופעה עדיין היא באה והולכת.
    מה עושים עוד שלא עשיתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי

הוספת תגובה

• מה עושים?

ד''ר דוד נויפלד
    29/07/2007

אולטרא-סאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד בפי הטבעת

לי
    20/09/2007

רציתי לשתף את כל מי שסובל מגרד בפי הטבעת ואולי לנסות לעזור כי מנסיוני הרופאים לא כל כך עוזרים בעניין. אני כמובן מדברת על גרד שלא מלווה בדימום ו/או בבעיות שנראות "רציניות" אלא על גרד חיצוני (שגם חודר קצת פנימה). במשך שנה שלמה סבלתי מגרד נוראי בפי הטבעת שום משחה לא עזרה לאורך זמן והדבר היה נראה מאוד מוזר. אני בד"כ בנאדם בריא אוכלת טוב ולא סובלת מעצירות/שילשול והדבר היה נראה תמוה. לאחר התייעצות עם כ- שישה רופאים ופרופסורים שלא הועילו נתקלתי ברופאה נטורופטית שדיברה איתי על פטריה בשם קנדידה. יש לציין שהדבר היה נראה לי הזוי ולא קשור והדיאטה שהיא הציעה לי היתה נראית קשה ובלתי אפשרית לביצוע אך הפלא ופלא גירוד של שנה שלמה עבר תוך שבוע ויום מתחילת הדיאטה הנ"ל (יש לציין שעשיתי אותה באופן קפדני ביותר). הדיאטה אסרה לחלוטין על מוצרי חיטה על כל סוגיהם/סוכר על כל סוגיו לרבות מפירות/שמרים/אלכוהול וכו' כהנה וכהנה. בשילוב עם חיידיקים פרוביוטים הדבר היה כמו נס. לכל מי שסובל אשמח לענות על עוד שאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד

ד''ר דוד נויפלד
    25/09/2007

כל הכבוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה מלי

אם במקרה תראי הודעה זו,
    אני סובלת כבר מספר שנים מגרד שכזה, וכלום לא עזר.
    תוכלי בבקשה לתת פרטים לגבי הנטורופאטית וכן מרכיבים נוספים של הדיאטה
    והאם את ממשיכה לאכול כך או שניתן לחזור לאכול רגיל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה ???

ראלי
    21/10/2007

שלום רב
    אשמח לדעת כיצד זיהו את פטרית הקנדידה?האם ישנם בדיקות מיוחדות לשם כך
    אציין כי אני סובל כבר 4 שנים כמעט מגירודים באזור פי הטבעת

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד בפי הטבעת

מרגריטה
    13/07/2010

שלום רב,
    אני סובלת מגרד בפי הטבעת כבר 4 שנים, הגעתי כבר לבדיקת קולונוסקופיה.. :(
    לא ממש יודעים מה הבעיה, רק נראה שיש גירוי בעור..
    אשמח בבקשה לשמוע פרטים לגבי הדיאטה/הטיפול שיעזור בבעיה
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו