האם מדובר בטחורים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מדובר בטחורים?
    עמי
    04/02/2009

דר' שלום, אני בת 35 , בריאה בד"כ, ללא הריונות קודמים. מזה יותר משנה שמתי לב לשינוי באופן מתן צואה - בחלק מהפעמים (ממש לא תמיד), אני מרגישה שהצואה "נתקעת" במעבר ורק לחיצה ידנית על העור שבין פי הטבעת לבין הנרתיק, מקלה או מאפשרתאת היציאה. בחלק קטן ממקרים אלה, נילווה גם דימום שלדעתי הוא לא מועט, אבל מתנהג מוזר: כל עוד אני מנסה לספוג אותו תוך כדי ישיבה, בעזרת נייר טואלט, הוא נמשך. מצד שני, הוא לא מכתים את התחתונים ברגע שאני "מוותרת" ומתלבשת. לרוב היציאות שלי רכות, אני לא סובלת מעצירויות וכאמור - הנ"ל קורה בערך בשליש מהפעמים בהם יש לי יציאות. מה זה יכול להיות? בזמנו שוחחתי על כך עם רופאת משפחה. היא הפנתה אותי לקולונוסקופיה שיצאה תקינה לגמרי ולא התייחסה מעבר. האם בעיה זו יש להפנות לכירורג או לפרוקטולוג? בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מדובר בטחורים?

הוספת תגובה

• כחתי לציין

עמי
    04/02/2009

שכחתי לציין - עד כה, התופעה שתיארתי מעולם לא לוותה בכאבים, לפני אחרי או תוך כדי (גם לא הדימום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    04/02/2009

את בהחלט צריכה להיבדק על ידי פרוקטולוג, רושם שמדובר בבעית רצפת האגן (רקטוצלה) אך יש להיבדקקודם ואחרי זה לעבור בירור מסוים לפני החלטה על הטיפול המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו