טחורים ופיסורה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ופיסורה לאחר לידה
    רוני
    05/02/2009

שלום רב, בת 30, צמחונית, תזונה המבוססת על דגנים, ירקות ופירות מתמיד, עוסקת בספורט. אני שלושה חודשים לאחר לידת ואקום ארוכה ומייסרת. בעקבותיה הופיע לי אשכול טחורים די רציני ובהמשך בשל התאפקות, צואה קשה ופיסורה ממנה אני סובלת מזה חודש וקצת בעוצמות משתנות. מזה שבועיים מטופלת בניפדפין ומאוד מקפידה על תזונה משתדלת לעשות אמבטיות,ומזה מס' ימים נוטלת פגלקס. יש שיפור. עדיין יש כאב בזמן יציאה אך הוא לרוב עובר תוך זמן קצר ולא נמשך שעות ארוכות כבעבר. ולמרות זאת אני מדממת בטירוף. מה יכולה להיות הסיבה? האם הדימום הוא קרטיריון לכך שהפצע לא נרפא למרות שיש הקלה משמעותית בכאב? האם עליי לשקול ניתוח? . הטחורים עדיין שם אך לרוב לא מציקים. אשמח אם תוכל להסביר בכמה מילים אודות אמצעי הניתוח המקבולים והמומלצים היום. תודה רבה, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ופיסורה לאחר לידה

הוספת תגובה

• טחורים ופיסורה...

ד''ר דוד נויפלד
    05/02/2009

הדימום בפיסורה הוא בד"כ קטן ומועט ובא לידי ביטוי בנגוב בלבד (אני חוזר - בד"כ).
    הדמום שאת מתארת מאפיין בד"כ טחורים.
    חשוב מאד שהיציאות תהינה רכות וקלות.
    אם ימשיך תזדקקי לבדיקה וטיפול בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טחורים ופיסורה לאחר לידה

רוני
    05/02/2009

ראשית תודה רבה על תגובתך המהירה. מה הטיפול מעבר ליציאות רכות לטחורים מדממים? תודה, נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יתכן...

ד"ר נויפלד
    05/02/2009

ותזדקקי לקשירות ואולי תפירות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו