אובדת עיצות,הצילווווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עיצות,הצילווווו
    בהריון
    11/02/2009

בת 37,בתחילת הריון שלישי (שבוע5).בשבועיים האחרונים הרגשתי פתאום טחורים בפי הטבעת (חיצוניים) בימים האחרונים המצב החמיר לכדי כאבי תופת. התשמשתי במשחות מקלות לטחורים ובמקביל ניסיתי להכניס אותם חזרה -כנראה שהצלחתי אבל עכשיו הכאב הוא פנימי והרבה הרבה יותר חזק.כמו שריפה.זה מתגבר במצב שכיבה ,לא ישנה כבר שבועיים.יש לציין שהתזונה שלי מואזנת,אני עוסקת בספורט ואין לי שום בעיות עצירות (גם לא עכשיו) .מאז הופעת הטחורים או הפיסורה או מה שזה לא יהיה הצואה שחורה מאוד ומסריחה מאוד (סליחה על התיאור הגראפי). כאמור,אני בהריון ומתארת לעצמי שהטיפול מוגבל גם בגלל שלב ההריון אבל אולי בכ"ז אפשר להציע לי איזושהי הקלה רפואית או לפחות נחמה בידיעה שהמצב הזה לא ישאר כאן עוד שמונה חודשים....??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עיצות,הצילווווו

הוספת תגובה

• את העיקר שכחתי

בהריון
    11/02/2009

האם לפי התיאור הנ"ל ניתן להעריך ,פתולוגית,מה בכלל יש לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    11/02/2009

אני חושב שהגעת לשלב להיבדק על ידי פרוקטולוג מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו