מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החמרה לאחר קשירת טחוררונן14/02/2009
שלום, היה לי טחור פנימי שהיה יוצאה בדרך כלל אחרי יציאות או אחרי הליכה ממושכת, הייתי מחזיר אותו למקום בקלות ע"י אצבע או היה חוזר לבד אם הייתי שוכב. שלשום עברתי קשירת הטחור, אחרי שחזרתי הביתה הבחנתי שהטחור בולט קצת, אחרי כמה שעות יצאה עוד יתר והיום היגיע כמעט למימדים של לפני הקשירה. יש לציין שעכשיו הטחור כואב מה שלא היה לפני קשירה והוא ממש קשה ואם אני לוחץ עליו זה לא גרם לו לחזור לפי הטבעת, גם בבוקר הוא בולט מה שלא היה תמיד בבוקר לא הרגשתי את הטחור כלל. לפני קשירה הרגשתי את הטחור אם הוא בלט בהליכה\עמידה, עכשיו זה כל הזמן בולט וממש כואב כמו טחור חיצוני (שהיה לי פעם) גם בהליחה גם בישיבה גם בשכיבה למרות שכאבים (הפנימיים) מקשירה עצמה פסקו לגמרה אחרי יום. מה שאני מרגיש שכאילו יש לחץ על הטחור מבפנים שגרם לא לצאתולא נותן לחזור. מה זה ? האם הקשירה לא הצליחה? והמצב רק החמיר? האם בקשירה לא היו אמורים לקשר כל הרקמה המיותרת, זאת שבולטת החוצה בצניחה? אם זה מצב תקין מתי אני אמור להרגיש הקלה? האם עלי לחזור לרופא בהקדם? תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין14/02/2009רושם שמדובר בטחור טרומבוטי (הווצרות קריש דם בתוך הטחור). יש לדאוג ליציאות רכות (שתיה מרובה ודיאטה רב סיבים תזונתיים), אפשר לעשות אמבטיות ישיבה X 3 פעמים ביום עם מיים פושרים, לקחת כדורים נגד כאבים לפי הצורך. בכל מקרה אתה חייב לחזור לביקורת למי שקשר לך ואם תוך מס' ימים מצב לא משתפר בכלל או מחמיר (כאבים גוברים, חום וכו') תחזור אליו בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרה לאחר קשירת טחור
רונן14/02/2009תודה רבה על התשובה המהירה והמקצועית, זה באמת מרגיש לי כמו טחור טרומבותי (רק הוא לא בצבע כחול כהה). עוד שאלה אחת קטנה: כפי שאני יודע צריך להוציא את קריש הדם תוך כמה ימים, האם כדאי לפנות למיון היום או אפשר להמתין עד ליום ראשון בערב לרופא שלי? האם זה לא יהיה יותר מדי זמן (הטחור יצא ביום חמישי בערב) ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מרט חייקין14/02/2009מיד לאחר הופעת טרומבוס כאשר הוא עדיין נוקשה, הוצאת קריש דם תקטין את הכאבים ותשפר את המצב והחלמה. אם עברו כבר מס' ימים וכאבים פחתו ואיזור יותר רך אין טעם בזה, כך שזה תלוי במצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)