כאב בזמן היציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בזמן היציאות
    מעיין
    14/02/2009

שלום! אני מעיין, בת 19. בשבוע האחרון מאד כואב לי להתפנות. אני מרגישה לחץ וכאב ולפעמיים יש שאריות של דם בצואה ובנייר טואלט, אני מרגישה כאילו יש לי פצע. גם כשאני יושבת אני מרגישה לחץ, ולוקח לי הרבה זמן למצוא תנוחה מתאימה. זו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל אציין זאת, לפני שבועיים וחצי טופלתי באנטיביוטיקה בשל דלקת בשתן וגם שבוע שעבר היא חזרה וקיבלתי שוב טיפול רפואי וכעת אני מרגישה טוב יותר. האם קיים קשר? אשמח לקבל מענה. תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בזמן היציאות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    14/02/2009

רושם שמדובר בפיסורה - פצע (סדק) בפי הטבעת (אך כמובן זו רק השארה ואי אפשר להגיד ללא לבדוק אותך). בד"כ היא מופיעה לאחר יציאה קשה אך גם כן אם ישנם שילשולים כלומר אם בזמן לקיחת אנטיביוטיקה היו לך שינויים ביציאות זה כנראה גרם לזה אך אין קשר ישיר לאנטיביוטיקה. בינתיים תדאגי ליציאות רכות וסדירות ותבקרי אצל פרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו