טחורים ופיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ופיסורה
    רוני
    15/02/2009

הי, יש לי שאלות לגבי שלושה נושאים: 1. אופן השימוש בניפידפין: אני מורחת ניפידפין ארבע פעמים ביום. בין לבין אני מתפנה ושוטפת לאחר כל יציאה ושאלתי היא האם עלי למרוח שוב את המישחה לאחר ששטפתי? בנוסף, האם נורמלי שיופיע לאחר המריחה תחושת שריפה קלה? 2. השלכות שימוש במנשא: שימוש במנשא גב עבור תינוקת ששוקלת כ-6 קילו האם עשוי להחמיר את הפיסורה/טחורים? 3. ברצוני לעבור ניתוח טחורים ופיסורה שמהם אני סובלת מזה חודשיים ללא הקלה למרות הקפדה על הטיפול השמרני אולם אני מבולבלת עקב שפע הטיפולים המוצעים אני פונה השבוע להתייעצות אולם לכל רופא יש את האג'נדה שלו לגבי חתך, הרחבה, קשירה כריתה דופלר ועוד וזו בהלימה כמובן לשירות שהוא מציע... מי אכן יכול לתת לי התייעצות אובייקטיבית ולאחריה להמליץ על הטיפול הרלוונטי גם אם הוא עצמו לא עוסק בו.. תודה רבה רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ופיסורה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    15/02/2009

מורחים 3-4 פעמים ביום, אם מרחת ומיד שטפת אפשר למרוח שוב.
    בהחלט, לפעמים ישנה תחושת שריפה.
    עבודה פיזית קשה עם משאות משקל כבד יכולות לפעמים להחמיר את מצב הטחורים.
    טיפול "תופרים" לחולה ספציפי ובעיות שלו ספציפיות כמובן על בסיס טיפול מקובל וטוב ביותר בתחום. זה לא קשור ל"אג'נדה" ולא צריך להיות קשור רק לפרוצדורות שרופא יודע לבצע. רופא חייב לגלות יושר והגינות בטיפול. מקווה שתרגישי טוב ותקבלי טיפול מעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו