ריקטל פרולפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריקטל פרולפס
    רים
    22/02/2009

אני בת 29, אמא לבן 1, ידוע אצלי מגיל 3 על רקטל פרולפס עברתי בילדותי כ3 ניתוחים לתיקון, ללא היעלמות הבעיה. כעת אני חיה עם זה, הצניחה מופיעה רק במאמץ וזה חוזר לבד. כעת זה הופיע אצל הבן שלי שהוא בן 3 באותה דרגה ואותה חומרה. אני מתחילה בירור גניטי. שבנתיים ב בבדיקת EMG- הופיע דינרווציה כללית. השאלה: הבן שלי עוצר יציאות, ועושה בשלבים כפעמיים שלוש, השאלה האם אתה רואה צורך בהתערבות כירורגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריקטל פרולפס

הוספת תגובה

• שאלה קשה!

ד''ר דוד נויפלד
    22/02/2009

צניחה של הרקטום בילדות המוקדמת היא מצב לא נדיר אשר בד"כ מסתדר מעצמו עד לגיל ההתבגרות. הביטוי המשפחתי של הבעיה מוכר לי כקוריוז בלבד. חשוב מאד להקפיד על צואה קלה וטבעית ולמנוע מצב של מאמצים ביציאה. כדאי לנסות תוסף כמו בנה-פייבר ע"מ להקל על היציאות - בשום פנים ואופן לא חומרים משלשלים.
    באשר אליך - העובדה שאת כבר מתחילה להראות סימני דה-נרבציה ברצפת האגן ובסוגרים, לא מנבא טובות. אילו ניתוחים עברת בדיוק? יכול להיות שתזדקקי לתיקון נוסף.
    ד"א, הריון לא יעשה טוב למצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו