לאחר ניתוח טחורים ופיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
    חן
    28/02/2009

עברתי ניתוח טחורים ופיסורה, טחורים דרגה 3 ופיסורה בדופן אחורי, בוצעה כריתת טחורים וספינקטרוטומיה צדדית של ספינקטר פנימי. כאבים עזים, אני לוקח כל מה שניתן לריכוך היציאות אבל כנראה בגלל נפיחות של המקום יש קושי רב ביציאות, למרות הכל אני משתדל להוציא כי זי יוצר לחץ וכאב , היציאות מלוות בדימיום קל, אני דואג לשטיפות מרובות. מה עוד ניתן לקחת ליציאות סדירות חוץ משמן וסיבים. מה משך ההחלמה כי אני פשוט לא ישן בלילות. תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה...

ד''ר דוד נויפלד
    28/02/2009

אתה חן מהשאלה הקודמת?
    התשובה לא משתנה.
    זה ניתוח מאד כואב! אין מה לעשות!
    תדבר בבקשה עם המנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח בשנת 2000

אטיאס
    04/03/2009

אני בן 50 וסובל מטחורים מגיל 18 , עברתי ניתוח בשנת 2000 והיום המצב שוב חמור. למרות הכאבים הלא אנושיים במשך כשבועיים עד ההחלמה, אני מעונין לעבור שוב את הניתוח כי, מנסיוני זהו הפתרון האולטמטיבי (עם כל הכאב שבדבר), כל שאר הטיפולים/משחות לא עוזרים למקרה הקשה שלי. הרופא המטפל שלי, מסרב לשלוח אותי לניתוח, ללא הסבר הגיוני. בניתוח הראשון הרופא הפנה אותי ללא כל בעיה. א. האם ישנה סיבה לסרובו ? ב. האם ישנה סכנה מיוחדת בניתוח חוזר ? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו