קולונסקופיה ומעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולונסקופיה ומעי רגיז
    בתי
    04/03/2009

שלום בת 41 סובלת 4 שנים מבעיות:יציאות מרובות 5-6 כשחלקן שלשולים לא ממושכים ,יכול להיות משולב ביציאות רגילות ואחרי זה שלשול אחרי האוכל אני מרגישה שהמעיים עובדות ואז אני חייבת להתרוקן אני צריכה תמיד להיות בסביבת שרותים,אני סובלת מטחורים פנימיים שטופלו בעבר בקשירות,בדצמבר האחרון ביקרתי אצל פרוקטולוג שאמר שיש טחורים אבל לא מגורים,היום ביציאות שלי אני רואה דמם אדום חזק,עברתי קולונסקופיה אחרונה ב31.1207 שהיתה תקינה,אני לא מבינה מדוע יש לי שלשולים מרובים אם הכל תקין,עברתי גם בדיקת פסאג שהיתה תקינה האם זה מה שנקרא המעי הרגיז ואם זה חיים? נקבע לי שוב תור לקולולנסקופיה רציתי בבקשה לדעת האם בדיקת סיגדוסקופיה תספיק כדי לראות אם יש בעיה או שעדיף לעשות שוב קולנוסקופיה? או לא לעשות בכלל אודה על תשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולונסקופיה ומעי רגיז

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    04/03/2009

אם קולונוסקופיה היתה תקינה לחלוטין לפני שנה אינני חושב שישנו צורך בבדיקה חוזרת וכנראה סיבה לדימום זה טחורים אך היתי עושה בכל זאת סיגמוידוסקופיה ובדיקה של פרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו