ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    ס
    10/03/2009

שלום ד"ר חייקין יש לי טחורים בדרגה 4 משולבים פנימיים וחצוניים. עם מרכיב חיצוני משמעותי, וצניחה של קו המשונן יחד עם טחורים פנימיים,קיימת הוראת פרוקטולוג מוחלטת לטיפול ניתוח כריתת טחורים מתוכנן. אני חרדה מאד מהניתוח הקונבנציונלי , יש אפשרות לבצע ניתוח בשיטת המכלב- סטפלרPPH? או ניתוח אחר פחות אגרסיבי? תודה, סיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    10/03/2009

לפי התאור שלך לא מומלץ PPH אלה ניתוח רגיל לכריתת טחורים (לא משנה באיזה טכניקה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש

ד''ר דוד נויפלד
    10/03/2009

יש אפשרויות, גם ה-PPH וגם אפשרויות נוספות.
    ע"מ להחליט מה הכי מתאים, צריך לבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

ס
    10/03/2009

שלום ד"ר נויפלד ענית לי קודם שיש לי אפשרות לנתח טחורים בדרגה 4 משולבים פנימיים וחצוניים - צנוחים, בשיטת מכלבPPH סטפלר, למרות שהד"ר השני מרט חייקין סבור שלא, אין אקסיומה מוחלטת? ובמידה ואבדק ויוחלט שאכן לא ניתן לנתח ע"י מכלב, אלא רק ע"י כריתה קונבנציונלית, איזה כריתה היא הכי פחות אגרסיבית? אני חרדה מאד. תודה סיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד"ר נויפלד
    11/03/2009

א. אין אקסיומות ברפואה ב. אמרתי שצריך לבדוק כיוון שאם א' נכון הרי שגם הגדרת 4 היא גמישה. ג. כריתה היא כריתה ולא משנה באיזה מכשיר משתמשים. הכאבים הם אותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו