צריבה בפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בפי הטבעת
    מרדכי
    11/03/2009

שלום, אני בן 64 ומזה כשנה וחצי אני סובל מצריבה בפי הטבעת בזמן ישיבה ממושכת (לפעמים עם תחושת בעירה בישבנים) ובמצב שכיבה שלאחר מכן.בלילות אני בקושי מצליח להרדם על הצד. בבדיקה אצל גסטרולוג מומחה התגלו מספר טחורים קטנים וזניחים בלבד. טופלתי בכדורים נגד פטריה ובמשחות שלא עזרו . (לפני כ- 20 שנה עברתי ניתוח טחורים+פיסורה ). בזמן יציאות אין כאבים או צריבות כלשהן. מכיון שאני סובל גם מבעיות בגב תחתון ( בלט במספר חוליות ועקמת ) הופנתי ע"י הגסטרולוג לצילום עמוד שידרה תחתון.בבדיקת MRI לא היו מימצאים חד משמעותיים ( לחץ מתון על סק העצבים) . כל הענין התחיל כחודש לאחר שעשיתי בדיקת קולונוסקופיה שיגרתית שבו הוציאו לי ציסטה שפירה. יכול להיות שיש קשר נין הדברים? לא יודע כבר למי לפנות.זה משבש לי את כל החיים. אשמח לקבל עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה בפי הטבעת

הוספת תגובה

• רצוי...

ד''ר דוד נויפלד
    11/03/2009

רצוי להבדק ע"י פרוקטולוג ולא "גסטרולוג".
    מה זה "ציסטה" בקולונוסקופיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בפי הטבעת

מרדכי
    12/03/2009

סליחה , התכונתי לפרוקטולוג. בציסטה שפירה הכוונה לזה שהוציאו לי מהמעי פוליפים קטנים שפירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו