מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כריתהס15/03/2009
שלום, יש לי טחורים ברמה 4 משולבים צנוחים , מבדיקה אצל פרוקטולוג הומלץ על ניתוח כריתה. 1.איזה ניתוחי כריתה יש היום שלהבדיל מניתוחים בעבר הם קצת יותר קלים? 2. הבנתי שמשתחררים הביתה לאחר יום, איך מתמודדים בבית עם דימומים? 3.איך מתמודדים עם כאבי התופת? הבנתי שיש כאלה שנוטלים משככים שלא עוזרים להם. 4.איך מתמודדים עם יציאות בימים ובשבועות הראשונים, אנשים מתעלפים מרוב כאב למרות המשככים ולמרות שהם לוקחים מרככי צואה ,ולי יש בנוסף לכל פעמיים עד שלוש יציאות ביום איזה פתרון יש למכאובים הללו? 5. איך מתקלחים ומסבנים את איזור הניתוח שהוא כואב ורגיש בימים הראשונים? הבנתי שצריך לעשות אמבטיות מספר פעמים ביום, כדי שלא יהיה זיהום. 6. אני חרדתית ונמצאת בפאניקה, מדוכאת, לא מצליחה להרדם בלילה, כל העינין הזה השתלט עליי, לא פשוט לחשוב שהולכים לחתוך לי באיזור כה רגיש, איזור שאני אמורה להשתמש בו יום יום וקשה לו להחלים ולהגליד בגלל יציאות תכופות. יש אפשרות לקבל תרופות הרגעה לפני הניתוח? 7. איזה הרדמה עדיפה? הרדמה איזורית היא האפידורל? היא ידועה גם כהרדמה שיולדות רבות דיווחו שהגב נפגם להן, בניתוח כריתה זה ניתן באותה הכמות? יש לזה קשר שמנותחים לאחר כריתה אומרים שעצם הזנב נפגם להם בגלל האפידורל? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה השתנה???
ד''ר דוד נויפלד15/03/2009מאז הפעם האחרונה שהתכתבנו??
אין חובה לעבור ניתוח. הכל תלוי במידה שהם מפריעים לך או יפריעו לך עם חלוף הזמן.
כל השאלות מיותרות כיוון שהטבע עושה את שלו ואלפי אנשים עוברים הניתוח וממשיכים הלאה.
באשר לשוק השמועות - תפסיקי עם זה כיוון שברוב המקרים אין להם ידים או רגלים וזה רק מעצבן.
תחליטי אם את זקוקה לניתוח ואם כן, תעשי וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)