מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פיסורה וטחוריםדוד18/03/2009
ד"ר שלום, יש לי כאבי תופת ברקטום, שורף, לפעמים התקפת כאב פתאומית כמו חרב, אני במצב שבקושי יכול לשבת ומתקשה מאד ללכת ולקחתי שבועיים מחלה מהעבודה. פרוקטולוג הקופה אמר לי שיש לי פיסורה עמוקה ואצטרך ניתוח. התחלתי לטפל בנפידיפין ג'ל ואני לא רואה ממש התקדמות. אני לא רוצה ניתוח פיסורה כי הבנתי שבפרוצדורה חותכים חלק משריר האחראי על השליטה על היציאות. הרופא אמר לי שיש לי גם טחורים ומומלץ בניתוח לטפל גם בטחורים וגם בפיסורה. - ואז במקרה כזה - אמנם הניתוח יותר ארוך אך באותה הזדמנות שמוציאים את הטחורים מטפלים בפיסורה - ממש מוציאים אותה- וזאת ללא כל חיתוך חלק מהשריר. השאלה שלי - האמנם? האם ייתכן שניתוח טחורים+פיסורה הוא עדיף על ניתוח פיסורה בלבד - בכך שבניתוח טחורים + פיסורה אכן נמנעים מחיתוך השריר? אני צריך לקבל החלטה מה לעשות, לא רוצה חיתוך שרירים (הבנתי ששרירים אינם מתאחים כמו רקמות אחרות) אודה מאד מאד לעצתך, יום טוב, דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין18/03/2009חיתוך סוגר פנימי זו השיטה המקובלת ואם יש לך שליטה טובה על יציאות וגזים סיכון נמוך לאי שליטה
אם אתה לא מעוניין בניתוח ישנה גם אופציה הזרקת בוטוקס במרפאה - חומר שגורם להרפית סוגר באופן זמני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)