שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריר
    ס
    18/03/2009

שלום, יש לי טחורים משולבים צנוחים דרגה 4, לאחרונה לאחר יציאות אני ישר קמה ומנסה להפעיל שריר בפי הטבעת ,שלא כמו בעבר הייתי ממשיכה לשבת ולא הופעל שריר, אחרי שאני קמה עם הפעלת השריר אני מרגישה יותר טוב וכבר לא כואב לי , יש שינוי לטובה עם הפעולה הנ"ל, אך אני לא יודעת אם הטחורים עצמם נכנסים עקב הפעולה, יש עדיין בליטות של טחורים , אך הן לא כואבות, כשהייתי אצל הפרוקטולוג שהוא גם מנתח הוא ניסה להכניס את הטחורים ואמר שלא ניתן ולכן דירג אותם ברמה 4. א. אז איך בכל זאת ניתן להסביר את זה?שמאז הפעלת השריר וקימה מהירה מהשירותים גורמות לכך שהטחורים כבר לא כואבים. ייתכן שיש לי בכלל טחורים ברמה 3? ב. לדרגה 3 ניתן לעשות קשירה, או הזרקה לטחורים שיגרמו לנמק? ג. מכלב הוא טיפול יעיל או שלאחריו בכל זאת צריך כריתה? אני מעוניינת ללכת ליעוץ עם פרוקטולוג נוסף, אך בינתיים אשמח לקרוא את דעתך. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    18/03/2009

לאחר התכתבות רבה כאן בפורום בהחלט יש צורך להיבדק ולהחליט כבר על הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו