פיסורה שחזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה שחזרה

שלום רב,

לפניי כחודש וחצי לערך הובחנה אצלי פיסורה שהתבטאה בדם במתן צואה מלווה בכאבים בפי הטבעת. יש לציין שהיציאות שלי היו קשות וזאת כי לא הקפדתי על תזונה נכונה(פירות וירקות) זו דעתי לפחות.
    לאחר ביקור /בדיקהאצל פרוקטולוג מומחה אכן ההבחנה הייתה פיסורה והוא נתן לי את משחת הג'ל דפימינין(אני מקווה שלא טעיתי בשם) ובנוסף פגלקס.לאחר שבוע הגעתי לביקורת ואכן הפיסורה נעלמה והיציאות נהיו רכות וקלות יותר!!!.
    הרופא אמר לי להמשיך את הטיפול עם התכשירים לעוד שבועיים ולאחר מכן נתן לי לקחת אגיאוקור.

כרגע אני עדיין ממשיך את הטיפול בתכשירים(_פעם ביום כל אחד ) ולצערי במתן צואה הבוקר הרגשתי כאב מוכר ואכן נראה לי שחזרה הפיסורה כי היה לי דם(לא רב) יש לציין שהצואה הייתה קשה ממה שהייתה בחודש האחרון.

שאלותיי הן: האם לפי דעתך זה מצריך ניתוח היות והפיסורה חזרה(וזאת אדע אחריי שאבקר את הרופא בקרוב מאוד) כמו כן, מה ההבדל בין פגלקס והגיאוקור?
    האם לצערי אצטרך לקחת כל הזמן פגלקס או אדיוקור לריכוך הצואה באופן תמידי היות והצואה תמיד הייתה לי קשה ומלווה במאמץ?

תודה על תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה שחזרה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    02/04/2009

ישנה סבירות שתצטרך ניתוח בהמשך. בינתיים תמשיך טיפול כנ"ל עד הביקור אצל רופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו