מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיסורה?תודה30/04/2009
שלום רב,
אני בת 26. בגיל 19 אובחנתי כסובלת ממעי רגיז. לאחר תקופת מה, החלו לי כאבים ביציאות ודם על הנייר. נבדקתי על ידי פרוקטולוג ונאמר לי כי אני סובלת מפיסורה. קיבלתי טיפול במשחת ניפדיפין ואכן התסמינים עברו. חשוב לציין כי מעולם לא סבלתי מעצירויות ובזמן היציאה אני לא צריכה להתאמץ יתר על המידה.
השנים חלפו להן ומצב הבטן השתפר והתאזן. מה שקורה זה שמידי פעם (פעם בשבועיים/ חודש) אני חשה בכאבים הללו, לעתים בליווי דם. אני מטפלת בניפדיפין שתוך כמה ימים מטפל בבעיה ומעביר אותה עד הפעם הבאה.
לפני כשנה הייתי אצל פרוקטולוג (פרופסור במכבי) שבדק אותי בדיוק בזמן שהיו לי כאבים. הוא אמר כי אין לי ממצאים של פיסורה או של כל בעיה פרוקטולוגית אחרת. אמר לי להמשיך לטפל בניפדיפין בעת הצורך.וכך היה.
לפני כחודשיים הייתי בחו"ל וחשתי כי ישנה בליטה אשר זזה לעתים בתוך פי הטבעת.ביציאות לא היו כאבים מטרידים מידי וכן לא היה דם. הלכתי להיבדק אצל רופא בבית חולים ונאמר לי כי הדבר קרה בעקבות יובש בעור/רקמות וכי עלי לקחת נרות לטחורים. אכן אחרי כשבוע זה עבר.
חזרתי למתכונת שברגע שיש כאבים אני שמה את המשחה וזה עובר אחרי כמה ימים אבל הפתרון הזה לא מספק אותי ורציתי לדעת מה אני יכולה לעשות- לא ברורה לי הבעיה, האם השרירים מכווצים, האם ישנה כן פיסורה ומה עלי לעשות.
כמו כן, עלי לציין כי בעת קיום יחסי מין (רגילים!) יש לי כאבים בפתח הנרתיק וגם בבירור גניקולוגי לא ברור מאיפה נובעת הבעיה. אולי יש קשר בין הדברים.
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מרט חייקין30/04/2009אם אין לך בעיות עצירות והתרוקנות אז זה יכול להיות מטחורים? פיסורה כרונית? שוב, אי אפשר לעשות אבחנה ללא בדיקה. בינתיים, ממליץ דיאטה רב סיבים תזונתיים ושתיה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסורה
מימי19/05/2009לא ציך משחה אני המצאתי שיטה שבה מפנים זרם מים חמימים לפי הטבעת מספר פעמים ביום וזה משחרר את פי הטבעת ופותר את הבעיה בהצלחה -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)