שאלה בנוגע לANAL SKIN TAG

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לANAL SKIN TAG
    נאפולי
    09/05/2009

לד"ר המכובד שלום רב,
    אני בן 54 ולפני כחודש חשתי צריבה וגירוי לאחר הליכה ממושכת באיזור פי הטבעת.כמו כן ראיתי סימנים קטנים של הפרשת צואה על התחתונים. פניתי לרופא המשפחה שחשב שמדובר בטחורים.הוא הפנה אותי לפרוקטולוג. הפרוקטולוג שבדק אותי קבע שאיןלי טחורים ,אבל יש לי כפל עור- ANAL SKIN TAG.
    בגלל שהייתה לי דלקת באיזור פי הטבעת, הוא רשם לי משחה בשם DERMACOMBIN
    למשך שבוע ימים וכתב שלא צריך טיפול נוסף. הוא המליץ שאעשה בדיקת דם סמוי בצואה. עשיתי את הבדיקה והיא תקינה.
    הבעיה היא שלאחר זמן הליכה ,
    בעיית הצריבה והגירוי ממשיכה וישנם שאריות של צואה .אני מקפיד להתרחץ ולייבש את המקום.
    שאלתי: שמעתי שניתן לנתח את המקום ,אבל הכאבים לאחר הניתוח קשים וארוכים. אילו סוגי ניתוחים קיימים, כיצד מבצעים אותם, האם הם כל כך קשים , מה בערך תקופת ההחלמה מניתוח כזה,והאם הפרקטולוג שהלכתי אליו צדק כשאמר לי שלא צריך לנתח דבר כזה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לANAL SKIN TAG

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    09/05/2009

קפל עור לא גורם לבריחת צואה כך שגירוי עם שאריות צואה וגיוי יכולים להיות מסיבה אחרת (ממליץ להבדק שוב). אם בהמשך אתה צריך באמת כריתת קפל עור עושים את זה עם כריתה רגילה והחלמה לוקחת מס' שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו