שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלעד
    11/05/2009

אני בחור בגיל ה25 לחיי.
    לאחרונה התחיל לצאת לי מן גולה סביב פי הטבעת שמאוד מציקה בזמן ההליכה העבודה, בנוסף קראתי באינטרנט על דברים שגורמים לזה לקרות, והיה רשום שגם שיעול יכול ליצור, אני במשך כשבועיים היה לי שיעול מאוד חזק עד כדי מאמץ של הבטן.
    שהלכתי לרופא משפחה הביא לי את התרופה לשיעול ומשחה לטחורים.
    אני כבר שלושה ימים עם המשחה, אולי מוריד את הכאב אבל אח"כ חוזר ומשום מה הבליטה גדלה...

שאלה מה כדאי לעשות להמשיך למרוח ולחכות לתוצאות, או לא לחכות וללכת לרופא?
    (חייב לציין שאני גם עדין בטיפול של השיעול שלאט לאט מתחיל לעבור אבל עדין כבד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    11/05/2009

אם זה טחור חיצוני עם קריש דם זה יעבור עם משחות, אמבטיות וטיפול בכאב. אך ללא בדיקה קשה להגיד מה זה בדיוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גלעד
    11/05/2009

חיצוני אבל נראה ממש לעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף לתגובה הקודמת.

גלעד
    11/05/2009

כמו שציינת אמבטיות.
    במה זה מתבטא, כי ממה שהיבנתי מחקירה קצרה באינטרנט מים חמים לא מוסיפים לטחורים אלא נותנים להם פונטנצייל לגדול ולהחמיר את המצב.

אשמח לשמוע איזה אמבטיות ומה כוונתך בנושא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו