הריון בסיכון גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בסיכון גבוה
    ליבי
    30/05/2009

שלום רב
    אני בהריון שבוע 11 מקבלת קלקסן 40 ואספירין 100אחרי הריון שלא התפתח טוב והופסק בשבוע
    עשרים וארבע. הוסיפו לי ברזל שגרם לעצירות שהחמירה טחור קטן לגולה בקוטר סנטימטר.לאחר כל יציאה אני צריכה לדחוף את הטחור חזרה.הייתי אצל כירורג שהסביר שקיימת פיסורה.קיבלתי ניפדיפין 0.2 .אני עכשיו מרבה לשתות ואוכלת אוכל מרובה סיבים.ביום שישי התחלתי את השימוש במשחה.לא מרגישה שיפור. הטחור עדיין גדול ויוצא כל יציאה .האם יש לי בכלל אופציה להתערבות כירורגית -בגלל הקלקסן והאספירין? איך אפשר לטפל להקטין את הטחור?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בסיכון גבוה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    30/05/2009

אם רק התחלת טיפול יש לחכות מס' שבועות ולראות האם יהיה שיפור ואם יהיה היתי ממשיך טיפול עד חודש וחצי. רוב האנשים לא מגיעים לניתוח אלה משתפרים אם טיפול שמרני. רק לא הבנתי בדיוק מה מפריע לך טחור שעושה פרולפס או פיסורה, האם בכלל יש לך את שניהם? תמשיכי מעקב אצל פרוקטולוג-מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו