כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב
    יוסף
    06/07/2009

לפני שנה התחיל אצלי כאבים באזור הטבעת . הפרוקטולוג אבחן פיסורה . השתמשתי במשחת ניפדפין. עברו כמה חודשים עד שהבעיה נעלמה. אבל בזמן האחרון אני סובל כמעט פעם בחודש מכאבים. זה מופיע כמעט פעם בחודש. יש לציין שבמהלך החודש אין שום כאב והיציאות רגילות אבל פתאום אני מרגיש כאבים בבטן התחתונה ואז היצאה מתחילה להיות קשה היצאה מלווה בכאבים כאילו יש משהו שחוסם את היציאה מין שלשול אבל עם כאבים לוקח לי שעה להתפנות וכל אזור הטבעת שורף וכואב מרגיש שמשהו נפוח באזור הטבעת. אלא לא טחורים חיצוניים ואם הם פניימים למה הכאב מופיע פעם בחודש ותוך כמה ימים הכול נעלם לחלוטין. הכאב הזה גורם לי חולשה אני בקושה זז כאב ברגלים ומרגיש עייף ומותש.

אנא עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• התאור..

ד''ר דוד נויפלד
    07/07/2009

מאד דרמטי אבל נשמע כבעיה פשוטה ובנלית של צניחה של הטחורים כתוצאה מיציאה קשה, וכל זמן שהם בחוץ ומגורים, יש כאבים. אם זה קורה שוב תחזירם פנימה ואז תרגיש טוב יותר. חוץ מזה, רצוי שתבדק שוב ע"י פרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו