טחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים
    יעלה
    18/07/2009

שלום,
    לאחר לידה (לפני 9 חודשים) סבלתי מטחורים פנימיים, מאוד כאב ולא היה נוח אבל עם משחות, בפלקס וסבלנות זה עבר אבל היה קשה, יש לי טחורים חיצוניים (עוד לפני הלידה) לא כואבים, מספר פעמים בודדות היה דימום בניגוב לאחר יציאה, הטחורים בולטים אחרי כל יציאה (סליחה על התאורים) , בתחילת ההריון היתה לי עצירות מאוד קשה ונוראית שלדעתי החמירה את מצב הטחורים, כרגע הם חיצוניים אבל לא כואבים. האם לטפל בטחורים או לעזוב את זה אם אין כאבים. מה אפשר לעשות לקראת הלידה הבאה כדי שאני לא אסבול כ"כ מהטחורים, כנראה פנימיים, בלידה. תודה רבה.לציין שבהריון הקודם לאחר העצירות לקחתי כל ההריון וגם אחרי הלידה בפלקס וכמובן המון מים וזה עזר לעצירויות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים

הוספת תגובה

• התשובה...

ד''ר דוד נויפלד
    19/07/2009

התשובה בידיך - למנוע עצירות רצוי בעזרת סיבים ושתיה.
    טחורים חיצוניים שלא מפריעים, לא מטפלים.
    טחורים פנימיים שצונחים ביציאות, כדאי לטפל.
    תפני לפרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עוד שאלה

יעלה
    20/07/2009

איך אפשר לדעת אם זה טחורים פנימיים שצונחים?
    או רק בברור אצל הרופא אפשר לדעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם...

ד''ר דוד נויפלד
    21/07/2009

אם הם יוצאים ביציאה ולאחריה חוזרים או שצריך להחזיר, הרי שהם פנימיים. כדאי תמיד להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו