טחורים ופיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים ופיסורה
    שיר
    29/07/2009

אני בת 32 וסובלת מטחורים ופיסורה מזה למעלה מ- 10 שנים.
    לפני כשלושה ימים התחיל התקף קשה במיוחד (ללא דימום), הגעתי למצב של חוסר תפקוד, כאבי תופת, לא יכולה ללכת, לעמוד, לשבת, לשכב ובעצם כל היום בוכה.

אני גרה בארה"ב, ללא ביטוח רפואי ואין לי אפשרות לקבל כאן טיפול רציני.
    אתמול הייתי במיון וקיבלתי אנטיביוטיקה (שאין לי מושג איך היא תועיל), משככי כאבים חזקים במיוחד שמטשטשים אותי ואת הכאב, משחה שמכילה סטרואידים וכדורים לריכוך היציאות.

אני לא יכולה לעבוד או לעשות שום דבר כי רוב היום אני רדומה (בגלל הכדורים) ואם אני לא לוקחת כדור, אחרי 5 שעות אני שוב מתמוטטת מכאבים.
    בקיצור, ביומיים האחרונים, אני חיה על משככי כאבים נורא חזקים וברור לי שזה לא יכול להימשך ככה..
    אגב, אין לי דימום בכלל (מעולם לא סבלתי מדימומים).

בקשר למשחה עם הסטרואידים, אני מורחת פעמיים ביום אבל אין שום שיפור, הטחורים עדיין בחוץ, נפוחים, ויש שם גם פיסורה.

אני מחפשת פיתרון דחוף!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים ופיסורה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    30/07/2009

למה אין לך אפשרות לקבל כאן טיפול רציני? תבואי להבדק ואשמח לעזור. עזרה בפורום ללא בדיקה זו בהחלט לא טיפול רציני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר, אני לא נמצאת בישראל

שיר
    31/07/2009

אני גרה בארה"ב

כמו שאמרתי, אין לי ביטוח רפואי אלא רק ביטוח נוסעים
    כיוון שאני סובלת מהבעיה כבר הרבה שנים, הרי שיש לי החרגה בפוליסה.

נוצר מצב שאני לא מבוטחת.

ניתוח כאן בארה"ב יעלה הרבה כסף ואין לי יכולת כלכלית לשלם על זה.

במצבי גם אין לי אפשרות לחזור לישראל.

אשמח לכל עצה או המלצה לטיפול שאני יכולה לבצע כאן בארה"ב ע"מ שאוכל להפסיק עם הכדורים ולחזור לתפקוד.

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    31/07/2009

שוב, קשה להמליץ לך טיפול ספציפי ללא בדיקה אך גם לטחורים וגם לפיסורה חשוב מאוד לדאוג ליציאות רכות ומסודרות, לאכול הרבה FIBERS עם הרבה שתיה, אפשר לעשות אמבטיות ישיבה עם מיים פושרים. אם אין לך שום שיפור את צריכה לנסות בכל מקרה לקבל טיפול רפואי מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו