קרום לבן בצואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרום לבן בצואה
    סיגל
    22/08/2009

אני בסוף שנות העשרים, בריאה. מזה כשבועיים שיש לי שלשולים שלאחרונה הופסקו, אולם, בשתי היציאות האחרונות שלי הבחנתי בקרום לבן שעטף את הצואה שאף פעם לא ראיתי בעבר.
    בנוסף, ממש לפני שהפסיקו לי השלשולים היה נדמה לי שראיתי דם (כשניגבתי), אך לא ייחסתי לזה משמעות וקישרתי זאת לתקופת השלשולים הארוכה.
    לציין כי לא שיניתי את התזונה ולא זכורה לי סיבה אפשרית לנושא. בהקשר לשלשולים הבנתי שיש וירוס של בטן, אז גם מזה לא התרגשתי למרות שזה היה די ארוך..
    הבטן מאוד מאוד נפוחה (כמו בחודש שישי ואני לא בהריון) ומרגישה רגישויות במרכז הבטן וקושי לנשום עמוק..
    בעבר היו לי הרבה רגישויות באיזור הבטן, חשבו שזה המעי הרגיז, היה גם הליקובקטר פילורי, עשיתי גסטרוסקופיה והכל יצא תקין (לפני כשנה).
    חושבת ללכת מחר לרופא משפחה כדי לבקש בדיקות צואה או משהו בסגנון כדי לדעת שהכל בסדר, אבל חוששת שזה יישמע מצחיק והוא לא ייתייחס אלי, למרות שזה באמת משהו חריג .
    אודה להתייחסותך וכן אילו בדיקות כדאי לבקש מהרופא?

תודה,
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרום לבן בצואה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    22/08/2009

בהחלט תלכי לרופא משפחה לבדיקת בטן וצואה והוא כבר יחליט אם את צריכה בדיקת פרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו